IRC-Galleria

Eläintarinoita:]Perjantai 12.12.2008 15:41

http://www.youtube.com/watch?v=pLxuT3ofg40

On se kiva aina välillä huomata miten eläimetkin huolehtii toisistaan<3

Tosin Witsillä on hieman omalaatuinen tapa osoittaa mieltymystään...Eilen hän seisoi Milan pyllyssä kiinni pää toisen persiin päällä. Mila ei tähän regoinut mitenkään, ennenkuin Witsi keksi alkaa nyhtämään Milan loimea. Vastakaiuksi Witsi sai rakkaudenosoitukselleen Milan happaman ilmeen ja satikutia minulta.

Jos Janelle laittaa ensin heinät heinäkaukaloon, niin hän heittää aina niistä puolet Mirrinkäiselle, koska Mirrinkäinen ei yllä syömään Janen puolelta<3

Näin yksi päivä, kun Surina ja Pörinä kulkivat yhdessä naapurinpapan pellolla. Ennen en heitä ole yhdessä nähnyt. Sanoin Surinalle illalla, kun hän taas tapansa mukaan tuli syliin kiehnäämään, että tuo vain siskokin kotiin, ettei tarvitse kylmässä ladossa asua.

(Niille jotka eivät tunne Pörinää; Surina ja Pörinä ovat ällistyttävän samannäköiset sisarukset, jotka heidän villikissa äitinsä meidän navetanvintille pyöräytti. Kun oli aika vieroittaa pennut hylkäsi äiti kovasti sairaan Surinan latoon, josta Surinan meille nappasin. Muut poikaset äiti kävi vieroittamassa kauemmas muualle. Keväällä, kun Pörinä alkoi odottaa omia ensimmäisiä poikasiaan se palasi omille synnyinkunnilleen. Täällä Tarhakalliolla kävi kuitenkin jo sellainen vilske, ettei oma vanha pesäkolo ollutkaan enää hyvä paikka poikasia kasvattaa. Pörinä asettui naapurin latoon asumaan).

Eilen illalla Surina ei halunnut tulla sisälle, vaikka vielä yhden aikaan yöllä kävin häntä huutelemassa. Hänellä oli selvästi jotain suurempia suunnitelmia. Aamulla huomasin Surinan ensin ikkunasta ja juuri, kun olin menossa avaamaan hälle ovea, huomasin myös Pörinän! Pörinä kipitti naapurin ladon suunnasta hevosten tarhan läpi jokin valtava musta mötikkä suussaan! Saavutettuaan Surinan molemmat lähtivät yhtämatkaa aitalle. Jani lähti jo tunnetuksi tulleen nokkansa kanssa kissojen perään ja kiipesi aitan vintille. Siellä oli Pörinä imettämässä mustaa kissavauvaa ja Surina seurasi hieman kauempana. Hän oli tuonut kuin tuonutkin siskon kotiin!

Mainittakoon, että aitan vitillä on lämmin riittämättömien eristeiden vuoksi, kun alakerran pattereiden lämpö nousee vintille. Huomasiko kukaan yhteyttä Janin nokan, yllätys kaninpoikasten ja kissavauvan löytymisen suhteen?

Vein Pörinälle ruokaa vinttiin. Eihän sitä tiedä, jos meillä vielä joku päivä asuu virallisesti Surina, Pörinä ja Santeri:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.