IRC-Galleria

<3Perjantai 27.11.2009 22:36

YnitaaYnitaaYniitaaaaa:D:D:D

:´(Torstai 19.11.2009 15:06

Meijän pieni lehmä lähti isoon maailmaan:S Muistakaa aina Mirrinkäistä, kun näätte Valion maitopurkin..

Hän meni nii nätisti koppiinkii, et lehmäsetä oli nii äimänkäkenä, ettei sanaa suustaan saannu:/. Hiehot tarvii kuulem yleensä nenäpihdit ja useemman miehen, et ne saa siirrettyä O_0 Mauri tuli narunnenässä perässä..

1982-2009Keskiviikko 30.09.2009 12:18

Tietä käyden tien on vanki, vapaa on vain umpihanki.

Kaapon muistolle<3

http://www.sukuposti.net/fakta.php?Numero=155700

hmmm jaa a...Keskiviikko 13.05.2009 01:33

Mistä tietää, että lapsesta kasvaa heppatyttö?

Tilly: Erve!
Tilly: Erve, ERrrVE!
Emma: äiti, yritä sanoa äiti:)
Tilly: KAKKA! :D

Tillyn tallin tarinatTiistai 14.04.2009 04:16

Tilly on ihana:]

Mummi on tuonut Tillylle sellaisen lelukaaren, jossa roikkuu keskellä muovinen, hymyilevä nalle. Tillyllä on aina valtavasti asiaa Herra-Nallelle. Hän selvittää asiaansa vimmatusti ja elehtii käsineen, kuin italiaano konsanaan. Useinmiten juttu on hauska, sillä molemmat hymyilevät suupielet korvasta korvaan venyneenä:).

Välillä Tillyä käy kuitenkin valtavasti ketuttamaan Nalleherran liian ylimielinen asenne, sillä Herra-Nalle ei ikinä vastaa hänelle saati sitten ilmettään väräytä:/ Toisinaan vain hytkyy kummallisesti...
Eläintarinoita:]Perjantai 12.12.2008 15:41

http://www.youtube.com/watch?v=pLxuT3ofg40

On se kiva aina välillä huomata miten eläimetkin huolehtii toisistaan<3

Tosin Witsillä on hieman omalaatuinen tapa osoittaa mieltymystään...Eilen hän seisoi Milan pyllyssä kiinni pää toisen persiin päällä. Mila ei tähän regoinut mitenkään, ennenkuin Witsi keksi alkaa nyhtämään Milan loimea. Vastakaiuksi Witsi sai rakkaudenosoitukselleen Milan happaman ilmeen ja satikutia minulta.

Jos Janelle laittaa ensin heinät heinäkaukaloon, niin hän heittää aina niistä puolet Mirrinkäiselle, koska Mirrinkäinen ei yllä syömään Janen puolelta<3

Näin yksi päivä, kun Surina ja Pörinä kulkivat yhdessä naapurinpapan pellolla. Ennen en heitä ole yhdessä nähnyt. Sanoin Surinalle illalla, kun hän taas tapansa mukaan tuli syliin kiehnäämään, että tuo vain siskokin kotiin, ettei tarvitse kylmässä ladossa asua.

(Niille jotka eivät tunne Pörinää; Surina ja Pörinä ovat ällistyttävän samannäköiset sisarukset, jotka heidän villikissa äitinsä meidän navetanvintille pyöräytti. Kun oli aika vieroittaa pennut hylkäsi äiti kovasti sairaan Surinan latoon, josta Surinan meille nappasin. Muut poikaset äiti kävi vieroittamassa kauemmas muualle. Keväällä, kun Pörinä alkoi odottaa omia ensimmäisiä poikasiaan se palasi omille synnyinkunnilleen. Täällä Tarhakalliolla kävi kuitenkin jo sellainen vilske, ettei oma vanha pesäkolo ollutkaan enää hyvä paikka poikasia kasvattaa. Pörinä asettui naapurin latoon asumaan).

Eilen illalla Surina ei halunnut tulla sisälle, vaikka vielä yhden aikaan yöllä kävin häntä huutelemassa. Hänellä oli selvästi jotain suurempia suunnitelmia. Aamulla huomasin Surinan ensin ikkunasta ja juuri, kun olin menossa avaamaan hälle ovea, huomasin myös Pörinän! Pörinä kipitti naapurin ladon suunnasta hevosten tarhan läpi jokin valtava musta mötikkä suussaan! Saavutettuaan Surinan molemmat lähtivät yhtämatkaa aitalle. Jani lähti jo tunnetuksi tulleen nokkansa kanssa kissojen perään ja kiipesi aitan vintille. Siellä oli Pörinä imettämässä mustaa kissavauvaa ja Surina seurasi hieman kauempana. Hän oli tuonut kuin tuonutkin siskon kotiin!

Mainittakoon, että aitan vitillä on lämmin riittämättömien eristeiden vuoksi, kun alakerran pattereiden lämpö nousee vintille. Huomasiko kukaan yhteyttä Janin nokan, yllätys kaninpoikasten ja kissavauvan löytymisen suhteen?

Vein Pörinälle ruokaa vinttiin. Eihän sitä tiedä, jos meillä vielä joku päivä asuu virallisesti Surina, Pörinä ja Santeri:)

Vihdoin se tuli!Tiistai 09.12.2008 00:39

Paketti:D!! Horzelta:D!!

Siellä oli Mirrinkäiselle pallo:] Se on punainen, Mauri kun niin pitää punaisesta:]

Tarhakalliolta kAjAhTaaAAKeskiviikko 26.11.2008 14:44

JeeJeeJEe Kohta on joulu kohta on joulu:D!! Lunta on tullut paljon ja lisää sais vielä samanmoisesti tulla, eikä tarvis sulaa pois:D

Surina oli tänään maailman ihanin! Se oli mun kanssa touhuamassa hevosille aamuheiniä, kun huomas polulla Frankin aikaisemmin siihen kakkimmat kökkelit:D Fränkhän nyt ei tietenkään peittele omia tuotoksiaan, niin surina reippaana peitteli ne pikkuveikan puolestaxD <3<3<3

Buballa taas on valtaisia ongelmia asioinnissaan, kun joka paikassa on kinoksia! Aamulla se pissi samaan kohtaan ainakin 30 kertaa. Siis niin, että se käveli 20cm eteenpäin, pissasi, kääntyi ja käveli 20cm takaisin päin-> pissasi, 20cm takaisin jne:D Tämä ilmeisesti siksi, ettei hän päässyt kierämään normaalia merkkausreittiään, joten johonkinhan ne 30 lorausta pitää päästää, kun ei kerrallakaan voi tyhjäksi laskea.

Kakka olikin sitten vielä vaikeampi! Ylläri oli lähdössä aamutunnille ja seisoi tallin etuosassa satuloitavana. Bubba ei millään löytänyt kakkapaikkaa, joten hän asentautui suoraan tallin oven eteen, että edes joku näkisi, miten hienosti hän osaa pökälöidä:D Buban Bubbamaiselle ilmeelle Vaikea oli olla nauramatta..

Mirrinkäinen sai ihan ihka oman riimun ja riimunnarun. Ne on vaaleansiniset. Mirrinkäinen pitää niistä kovasti.

Janilla kasvaa harmaita hiuksia.

Ny se alkoo:D!Perjantai 06.06.2008 01:02

Meinaa kentän teko:D:D!! Tänää tuli salaojaputket, suodatinkangas ja ojarumpu. Maanantaina ilmeisesti alkaa työt ja ens viikon aikana koko kenttä on parhaimmillaa jo valmis:D:D:D!!!!<3<3<3

Vuodatusta taas:/Tiistai 06.05.2008 04:00

Siivosin tänään mökötupaa, kun se terveystarkastaja tulee silloin keskiviikkona katsomaan, että kaikki on kunnossa. Enhän halua kenenkään rakkaan tallilaiseni saavan mitään allergijoita:)

Käteeni osui riimu Passetin riimu. Olen yrittänyt haudata sen mahdollisimman syvälle muiden tavaroiden joukkoon, mutta sieltä se silti osui eteeni. Ostin sen joskus Helsingin Horse showsta. Se karsiutui satojen muiden riimujen joukosta ja istui Passetille, kuin nenä päähän. Pöpö käytti sitä viimeisinä elinvuosinaan. Nyt riimu on tietysti jo kulunut, likainen ja ruosteessa, mutta ei tulisi mieleenikään pestä sitä, taikka heittää pois.

En ole hirvittävän paljon Passettia ajatellut hänen lähtönsä jälkeen, mutta riimu toi taas kaiken takaisin. Se tuoksui vielä vaimeasti Pöpölle. Itkua oli vaikea pidätellä ja pala kurkussa oli ehkä suurempi , kuin koskaan.

Vaikka Bonnie on ensimmäinen ponini ja ollut perheessämme jo kauan aikaa, antoi Passetti lyhyenä elinaikanaan enemmän, kuin keneltäkään voisi ikinä odottaa. Joka ikinen päivä huomaan poneissani piirteitä, jotka muistuttavat Passetista. Joka ikinen päivä huomaan tekeväni jotain, jonka Pöpö minulle opetti. Passetti kasvatti minusta ratsastajan, opetti luopumaan peloista.

"Anna tuulen puhdistaa, nostaa helmoja, heittää hiukset sekaisin." kevätmyrskyn kastella mekko liimata kiinni vartaloosi, olet kaunis, kaunis ja maailma on sun."

http://www.youtube.com/watch?v=HR2qPzoDMUk