IRC-Galleria

joopxDMaanantai 19.04.2010 01:06

Söin äsken leipää ja iha yks kaks se leipä lens mun kädestä! Siis täähä meni nii, et se leipä erkani mun vasemmast kädest kaaressa sivulle törmäten mun oikeesee käsivartee. Sitte ku siin oli kalkkunaleike päällä, ni piti sellasen kivan läsähdysäänen ja jäi kiinni siihe käsivarteexD! Joo ja se the leipä yritti jatkaa matkaansa lattialle, mutta se ei ottanu huomioon mun toisinaan pelaava refleksikykyä napata lentäviä esineitä, joten se oli uudellee mulla vasemmas kädes HAH! Kalkkunaleike oli täynnä Arvan karvoja:(

Päivitystä kenties?Maanantai 05.04.2010 12:47

Luin näitä vanhoja merkintöjäni täältä, joista ihka ensimmäinen vähän särähti jo omaankin korvaan:S

6.2.2008
"Tänään tallissamme asuu viisi omalaatuisinta ponia. On pikkiriikkinen Pave-poni ja suuren suuri älykääpiö Ylläri. On valkea primadonna Bonnie ja oman tiensä kulkija Hissu, sekä lemmikkiponini Jonni, joka varmasti puree pääsi irti!"

5.4.2010
Nyt tallimme täyttävät Prinsessa Bonnie, leijonamielinen Linda, Arva the lentävä lihapullaponi, riski Raisu, leppääkin korkeampi Kerttu, kaaliaivo Korppu, Jane isomaha, öttiäis Ynita, pitko Pulla, sekametelisoppa Roosa, rallimalli Lempi, krouvi Grålle, sekä Rohmu, joka nyt vain nimensä mukaisesti on Rohmu:D!

Kaikki hauskoja nämäkin tosin jonkun herkemmän olisivat saattaneet jo ajaa hulluuden partaalle O_o ja minähän en sitä tunnetusti ole..

Aurinkokin paistaa vaikkei sitä näyMaanantai 05.04.2010 03:34

Janen massussa potki joku tänään oikein kovasti :] Koko maha meni ihan blumps! Ja sitte Janen tissitki on kasvannu:) Siitä tulee varmasti maailman söpöin varsa ja se on meijän eka oma kasvatti ja sen nimeks tulee Tarhakallion diudiu:D

Jamppe the munimismestari voi onneks aina öisin käydä tarkkailemas tilannetta, ettei vaa se varsa ala ominee syntymää. Jane kun on vasta ekaa kertaa asialla ja Janilla taas on valtavan pitkä kokemus yövuoroistax)! (ja munimisista)

:(Perjantai 26.03.2010 02:09

Ynitassa on öttiäisiä:(

<3Perjantai 27.11.2009 22:36

YnitaaYnitaaYniitaaaaa:D:D:D

:´(Torstai 19.11.2009 15:06

Meijän pieni lehmä lähti isoon maailmaan:S Muistakaa aina Mirrinkäistä, kun näätte Valion maitopurkin..

Hän meni nii nätisti koppiinkii, et lehmäsetä oli nii äimänkäkenä, ettei sanaa suustaan saannu:/. Hiehot tarvii kuulem yleensä nenäpihdit ja useemman miehen, et ne saa siirrettyä O_0 Mauri tuli narunnenässä perässä..

1982-2009Keskiviikko 30.09.2009 12:18

Tietä käyden tien on vanki, vapaa on vain umpihanki.

Kaapon muistolle<3

http://www.sukuposti.net/fakta.php?Numero=155700

hmmm jaa a...Keskiviikko 13.05.2009 01:33

Mistä tietää, että lapsesta kasvaa heppatyttö?

Tilly: Erve!
Tilly: Erve, ERrrVE!
Emma: äiti, yritä sanoa äiti:)
Tilly: KAKKA! :D

Tillyn tallin tarinatTiistai 14.04.2009 04:16

Tilly on ihana:]

Mummi on tuonut Tillylle sellaisen lelukaaren, jossa roikkuu keskellä muovinen, hymyilevä nalle. Tillyllä on aina valtavasti asiaa Herra-Nallelle. Hän selvittää asiaansa vimmatusti ja elehtii käsineen, kuin italiaano konsanaan. Useinmiten juttu on hauska, sillä molemmat hymyilevät suupielet korvasta korvaan venyneenä:).

Välillä Tillyä käy kuitenkin valtavasti ketuttamaan Nalleherran liian ylimielinen asenne, sillä Herra-Nalle ei ikinä vastaa hänelle saati sitten ilmettään väräytä:/ Toisinaan vain hytkyy kummallisesti...
Eläintarinoita:]Perjantai 12.12.2008 15:41

http://www.youtube.com/watch?v=pLxuT3ofg40

On se kiva aina välillä huomata miten eläimetkin huolehtii toisistaan<3

Tosin Witsillä on hieman omalaatuinen tapa osoittaa mieltymystään...Eilen hän seisoi Milan pyllyssä kiinni pää toisen persiin päällä. Mila ei tähän regoinut mitenkään, ennenkuin Witsi keksi alkaa nyhtämään Milan loimea. Vastakaiuksi Witsi sai rakkaudenosoitukselleen Milan happaman ilmeen ja satikutia minulta.

Jos Janelle laittaa ensin heinät heinäkaukaloon, niin hän heittää aina niistä puolet Mirrinkäiselle, koska Mirrinkäinen ei yllä syömään Janen puolelta<3

Näin yksi päivä, kun Surina ja Pörinä kulkivat yhdessä naapurinpapan pellolla. Ennen en heitä ole yhdessä nähnyt. Sanoin Surinalle illalla, kun hän taas tapansa mukaan tuli syliin kiehnäämään, että tuo vain siskokin kotiin, ettei tarvitse kylmässä ladossa asua.

(Niille jotka eivät tunne Pörinää; Surina ja Pörinä ovat ällistyttävän samannäköiset sisarukset, jotka heidän villikissa äitinsä meidän navetanvintille pyöräytti. Kun oli aika vieroittaa pennut hylkäsi äiti kovasti sairaan Surinan latoon, josta Surinan meille nappasin. Muut poikaset äiti kävi vieroittamassa kauemmas muualle. Keväällä, kun Pörinä alkoi odottaa omia ensimmäisiä poikasiaan se palasi omille synnyinkunnilleen. Täällä Tarhakalliolla kävi kuitenkin jo sellainen vilske, ettei oma vanha pesäkolo ollutkaan enää hyvä paikka poikasia kasvattaa. Pörinä asettui naapurin latoon asumaan).

Eilen illalla Surina ei halunnut tulla sisälle, vaikka vielä yhden aikaan yöllä kävin häntä huutelemassa. Hänellä oli selvästi jotain suurempia suunnitelmia. Aamulla huomasin Surinan ensin ikkunasta ja juuri, kun olin menossa avaamaan hälle ovea, huomasin myös Pörinän! Pörinä kipitti naapurin ladon suunnasta hevosten tarhan läpi jokin valtava musta mötikkä suussaan! Saavutettuaan Surinan molemmat lähtivät yhtämatkaa aitalle. Jani lähti jo tunnetuksi tulleen nokkansa kanssa kissojen perään ja kiipesi aitan vintille. Siellä oli Pörinä imettämässä mustaa kissavauvaa ja Surina seurasi hieman kauempana. Hän oli tuonut kuin tuonutkin siskon kotiin!

Mainittakoon, että aitan vitillä on lämmin riittämättömien eristeiden vuoksi, kun alakerran pattereiden lämpö nousee vintille. Huomasiko kukaan yhteyttä Janin nokan, yllätys kaninpoikasten ja kissavauvan löytymisen suhteen?

Vein Pörinälle ruokaa vinttiin. Eihän sitä tiedä, jos meillä vielä joku päivä asuu virallisesti Surina, Pörinä ja Santeri:)