IRC-Galleria

YoVissy

YoVissy

Muokkaa tilaasi

Blogimerkintä

- Vanhempi »

nohnoh, miten tämän nyt sanoisi? :)Maanantai 06.02.2006 15:54

Niin hyvät naiset ja herrat.

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Minut on kuulemma haastettu tän näköiseen juttuun ---> H%F6lm%F6
joten aloitampas nyt. :)

1. (hmm.. miksei ketään tule auttamaan minua keräämään omituisuuksia ittestäni? :)) noh, kuitenkin minulla on tapana nostaa lasia/mukia tai mitä hyvänsä jos kaadan nestettä astiaan.. outoa, se vaan ei onnistu ilman nostamatta? :)

2. Ystäväni tietävät tämän hyyyyvin, notta joo mie puhun itsekseni (.. kuulemma hyvin pelottavaa) tosin en enään itse sitä noteeraa joten tämä on vain kuulopuhetta, eli siis voitte jättää syytteet teillä ei ole todisteita asiasta.

3. onkohan mulla viel outoja tapoja..? on mulla.. mutta en tiedä niitä itse, no jos öö.. musiikin soidessa on lähes pakkomielteinen tapa soittaa ilmakitaraa, laulaa tai soittaa ilmarumpuja.. (voiko tämä pitää paikkansa?)

4. (oikeesti tää on vaikeeta, emmä osaa keksiä ittestäni omituisuuksia.. mä oon ihan normaali..) ehkäpä, se on omituisuus etten välitä/huomaa kylmyyttä, nytkin lämpötila on -17 ja tulin ulkoa t-paidalla, verkkareissa ja takissa ^^

5. omituisuuteni on se että tylsistyn melko nopeasti tietokoneella, mutta siltikään en keksi muuta tekemistä kuin istua koneella :D


no siinäpä teille miettimistä.

ja tehtävän mukaan haastan seuraavat oli...ihmiset :

Fiera^^
^Purkkapallo^
Montte
FantX
MrInLove

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.