IRC-Galleria

Yolko

Yolko

I'm all the days you choose to ignore

löjligMaanantai 13.12.2010 21:52

Hej, tulin tänään takaisin Suomeen Tukholmasta. Kivaa oli. Tuli sekä tehtyä onnistuineita ostoksia, nähtyä hienoja rakennuksia ja valoja että syötyä hyvin. Jee jee ja näin.

Paitsi niin, tuo pommitus. Öhh. Mikä todennäköisyys että Tukholmassa, rauhaisassa pohjoismaassa tapahtuu terroristihyökkäys/pommitus juuri yhtenä niistä kolmesta päivänä jotka siellä satun viettämään? Okei, melkoisen epäonnistunut hyökkäyshän se oli mutta silti. Aika pieni todennäköisyys varmaan. Kun kuulin asiasta niin luulin että se on joku vitsi. Uutisia ja niiden videoita katsellessa olin vaan että "jaa. no tuostahan me tänään käveltiin aikaisemmin." Että semmoista. Mutta niin, onneksi pommittaja feilasi sen verran että kuoli vain itse pikku räjähdykseen joka ei edes ollut semmoisella paikalla millä se olisi halunnut. Onnistuneemmassa jutussa ois voinu käydä pahemminkin.

Laittaisin tähän loppuun jonkun kivan kuvan reissulta mutta enpä voi kun ei ole tällä koneella kuvia ja plööö. Laitan myöhemmin ainakin naamakirjaan jos en muualle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.