IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

ErektiotuetKeskiviikko 21.11.2007 23:14

Erektiovaikeudella tarkoitetaan kyvyttömyyttä saavuttaa tai ylläpitää yhdyntään tarvittavaa, riittävää erektiota. Miehen erektio on hyvin herkkä mittari kuvaamaan hänen terveydentilaansa tai elämäntilannettaan. Vaikeudet näkyvät usein erektiokyvyssä. Vastoinkäymiset elämässä, parisuhteessa ja uralla, ikä sekä monet sairaudet ja vammat voivat aiheuttaa eriasteisia erektiohäiriöitä tai täydellisen kyvyttömyyden. Penis ei kovetu riittävästi tai ollenkaan kiihottumisesta huolimatta. Erektiohäiriöt voidaan periaatteessa jakaa ohimeneviin ja pysyviin. Niiden syyt taas psyykkisistä syistä, verenkierron tehottomuudesta, hormonitasapainon häiriöistä tai hermoston toimintahäiriöistä johtuviin. Olipa syy mikä tahansa, tilanne on miehelle aina pelottava. Tarvitaan aikaa ja mahdollisuus tunteiden käsittelyyn ja purkamiseen.

Erektiohäiriöitä osataan nykyään hoitaa tehokkaasti lääkkeillä. On kuitenkin tilanteita, joissa hoitokeinoa ei löydy tai lääkitystä ei haluta käyttää, ja mies haluaa silti antaa nautintoa kumppanilleen. Tällöin hyväilyn ja hellyyden lisäksi voidaan käyttää vaikkapa hieromasauvaa. Myös erilaiset peniksen tuet eli erektiotuet ovat kokeilemisen arvoisia apuvälineitä.

Erektiotuki asetetaan peniksen juureen. Sen tarkoituksena on tukea penistä yhdyntätilanteessa estäen siittimen ennenaikaista väsymistä ja helpottaen erektion ylläpitämistä. Eräissä malleissa on myös joko kuvioitu tai nystyröity klitoriskiihotin-osa, jolla mies voi lisätä partnerinsa kiihottuneisuutta.

Kannattaa muistaa, ettei peniksen tarvitse aina olla täysin kova suurimman mahdollisen nautinnon saavuttamiseksi, eikä sen hieman pehmeämpi olemus merkitse miehelle vähäisempää kiihotusta. Puolikova penis voi olla jopa vastaanottavaisempi erilaisille miellyttäville ärsykkeille ja mahdollistaa parhaimmillaan tavallistakin syvemmän ja kestävämmän aistimuksen. Lisäksi mies voi saavuttaa orgasmin kaltaisia elämyksiä esimerkiksi anaalihieronnalla, jolloin penis voi olla samanaikaisesti puolijäykkä tai veltto.Lähde: Suuri Seksivälineopas - Sin City

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.