IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Seksifantasiat ja masturbointi:Sunnuntai 11.12.2005 12:34


Seksifantasioiden maailma on rajaton, ja melkein kaikki on ok. On eri asia fantasioida kuin toteuttaa fantasia. Miehesi fantasia on yksi tyypillisimmistä niin miesten kuin naisten fantasioista. Toiset jopa toteuttavat sen ja nauttivat siitä. Toisille riittää pelkkä fantasia. Ketään ei voi kuitenkaan "pakottaa" katsomaan toisten rakastelua.

On hyvä, että kumppanisi masturboi - toivottavasti sinäkin silloin tällöin. Kummallakin voi olla omaa seksielämää. Siis yksityistä, en tarkoita rinnakkais- tai irtosuhteita. Kumppanisi masturboinnin ei pitäisi olla pois sinulta tai yhteisestä erotiikastanne. Miehesi iän perusteella voi olla mahdollista, että hän ei "jaksa" yhteistä seksiä, jos hän masturboi yksin paljon.

Moni mies käyttää filmejä ym. masturboidessaan. Ongelmaksi se tulee, jos aina tarvitsee filmejä kiihottuakseen, niin etteivät halun syttymiseen riitä kumppani ja eroottinen vuorovaikutus hänen kanssaan. Joskus naiset tulevat mustasukkaisiksi kuvien naisille.

Mikä sinua vaivaa miehesi masturboinnissa ja fantasioinnissa? Tutki sitä, niin opit itsestäsikin. Usein naisia vaivaa miesten fantasiointi, koska naiset olettavat, että heidän tulisi haluta samaa tai ryhtyä toteuttamaan ko. fantasiaa. Sitä ei tarvitse tehdä. On oma valintasi, mihin lähdet mukaan. Toinen tyypillinen naisten oletus on, ettei mies haluakaan häntä, vaan ainoastaan fantasian kohdetta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.