IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Mystinen VarastomiesTiistai 08.08.2006 19:49

Varastomies..
Maapallollamme asustaviin omituisuuksiin kuuluu varastomiehen -nimellä tunnettu olio. Varastomies on joko juuri varastoon menossa tai varastosta tuleva henkilö.
Vastoin yhteistä uskomusta varastomiehet eivät ole päästään vialla. Heidän järkensä vain on jakautunut kahteen osaan: toinen niistä on tuhoutunut tämän ainoalaatuisen ammatin oppimisessa, toinen on käyttökelvoton, koska se on niin täynnä muttereita, tiivisteitä ja muita työhön kuuluvia seikkoja.
Varastomiehet pysyvät hengissä savukkeilla ja mustalla kahvilla. Läpi pitkien työtuntien heidät nähdään liikuskelemassa asuma-alueellaan ("varastoksi kutsutussa paikassa tuuletusaukkojen alla") tekemässä kummallisia temppuja, joita ymmärtävät vain heidän alaansa täysin perehtyneet henkilöt. Heidän ainoa yhdyssiteensä ulkomaailmaan on laite, jota sanotaan puhelimeksi ja jonka kautta he huutavat vastalauseitaan jokaisella, joka kuuntelee heitä.
Varastomiehen tuntee hänen kummallisesta tavastaan vatkata toista kättä samalla tavalla tavalla kuin pumppukärryn kädensijaa. Tämä omituinen tapa on peräisin kokopäiväisestä pumppukärryn käytöstä.
Kerran vuodessa, helmikuussa, tulevat varastomiehet lastauslaiturille auringonpaisteeseen siristelemään silmiään. Jos he sattuvat näkemään varjonsa, he ryntäävät heti takaisin omaan valtakuntaansa, ja silloin jokainen tietää että talvisäätä kestää vielä 30 päivää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.