IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

8. ”Ansaitset pitkän viikonlopun kavereidesi kanssa. Minä katson lapsia”

Tuore yhdyvaltalaistutkimus osoittaa, että kaukosuhteessa olevilla on vähemmän tyhjänpäiväisiä riitoja, kuin keskenään asuvilla. Psykologi Mary Carole Pistole selittää syyksi sen, että kaukosuhteessa eläville yhteinen aika on niin tärkeää, että he yrittävät kaikin keinoin varata aikaa vain parisuhteelle tavatessaan.

Jotta pääsisit itsekin nauttimaan erossa olon tuomista hyödyistä, luo suhteeseen oma kaukoaspekti ostamalla naisellesi vaikka lentolippu viikonloppumatkalle. Pieni ero tekee hyvää molemmille.

9. ”Jumaloin pisamiasi”

Jotta nainen voisi tuntea itsensä seksikkääksi, tulee hänen ensin tuntea itsensä kauniiksi. Antropologian tohtori Helen Fisher kertoo naisen tuntevan läheisyyttä sanojen kautta.

”Sinä näytät kauniilta” on hyvä kommentti, mutta naista voi kehua myös muista, hieman yksityiskohtaisemmista piirteistä, kuten naurusta tai pisamista. Näin hän vakuuttuu siitä, että pidät juuri häntä viehättävänä, toisin kuin kaikkia muita huoneessa olevia naisia.

10. ”Olen aina ajatellut, että olisi kiva jos et käyttäisi käsiäsi”

Silloin kun teistä tuntuu, että kaikki on tasapainossa, mutta haluaisitte jotain uutta piristystä suhteeseenne, kokeilkaa rajojen rikkomista.

Hiljattain 2000 naiselle tehty tutkimus osoitti, että kaksi kolmasosaa heistä oli kiinnostunut kevyistä sitomisleikeistä. Keskeinen asia on pitää kokemus positiivisena. Älä siis ehdota sitomista sen vuoksi, että mielestäsi seksinne on latistunut.

Muotoile asia niin, että se olisi hauska juttu, mitä olisi kiva kokeilla. Näin siitä tulee hauskanpitoa, eikä jonkun asian korjaamista.

11. ”Näytetään lapsille häämatkakuviamme!”

Muistuttamalla naistasi kaikesta teitä yhdistävästä, oli se sitten syntymä, japanilainen arkkitehtuuri tai lempi matkakohteenne, saat hänen halunsa sinua kohtaan syttymään. Väite perustuu hiljattain tehtyyn tutkimukseen, joka julkaistiin Personality and Social Pcychology-lehdessä.

Ilmiölle on olemassa jopa tieteellinen termi: ”epäsuora itsekeskeisyys”. Se tarkoittaa sitä, että me ihmiset olemme viehättyneitä asioihin ja ihmisiin, jotka muistuttavat meitä itsestämme ja olemassaolostamme.

12. ”Tavataan makuuhuoneessa heti, kun olen laskostanut nämä pyykit”

Kalifornian yliopistossa vuonna 2003 valmistunut tutkimus osoitti, että miehet jotka tekivät enemmän kotitöitä olivat puolisoidensa mielestä seksuaalisesti viehättävämpiä, kuin miehet jotka auttoivat kotitöissä hyvin harvoin tai eivät koskaan. Tutkimusta varten haastateltiin 3500 ihmistä.

Taas pääsemme siihen, että naiset reagoivat sanallisiin vihjauksiin: kannattaa siis huolettomasti aina ilmoittaa, kun sinun tekee esimerkiksi mieli pestä, kuivata tai viikata pyykkiä.

13. ”Ulkona on kauhea ilma, minä voin hakea lapset päiväkodista”

Evolution and Human Behaviour-lehdessä julkaistun tutkimusten mukaan naiset pitävät enemmän partnereista, jotka ovat suojelevia ja sankarillisia, kuin holtittomia riskin ottajia.

Tutkimuksessa tutkijat kuvailivat 52 naiselle fiktiivisiä miehiä, jotka suunnittelivat kiipeävänsä jyrkälle vuorelle, reissaavansa yksin vaikessa maastossa tai hyppäävänsä jokeen pelastaakseen lapsen hukkumiselta.

Suurin osa naisista sanoi ihailevansa eniten miestä, joka otti sankarillisen riskin. He eivät olleet erityisen innostuneita kahdesta muusta miehestä, jotka olivat vain jännitystä etsiviä seikkailijoita.

Psykologian professori William Farthing Ohion yliopistosta selittää tämän sillä, että nainen haluaa partnerin, joka pysyy hengissä elättääkseen ja suojellakseen perhettään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.