IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

10 vinkkiä nettideittailuunTiistai 30.12.2008 02:20

Nettideittailu on yleistynyt ja arkipäiväistynyt vauhdilla, mutta siihen liittyy yhä kompastuskiviä, joita kasvokkain syntyvässä kontaktissa ei joudu varomaan. Times Onlinen haastattelema parisuhdeasiantuntija Suzi Goddard listaa kymmenen tärkeintä asiaa, jotka jokaisen verkosta lempeä hakevan tulee ottaa huomioon.

1. Älä tuhlaa aikaa

Arviolta kolmannes verkossa seuraa etsivistä on naimisissa tai avoliitossa. Kieltäytyykö uusi tuttavuutesi viikonlopputapaamisista? Tämä on yksi varma merkki siitä, että hänellä on muutakin seuraa.

2. Puhu puhelimessa ennen ensitreffejä

Äänensävy voi kertoa aivan eri viestin kuin sähköposti.

3. Ole kriittinen

Suostu tapaamiseen vain, jos kandidaatissa todella on potentiaalia.

4. Toimi nopeasti

Jos löytösi tuntuu lupaavalta, tapaa hänet kasvokkain mahdollisimman pian. Jos ehdit luoda kuvan täydellisen fantasian, todellisuus iskee todennäköisesti raa'asti kasvoille.

5. Ole varovainen

Tuttavuutesi on todennäköisesti mukava ja ihana ihminen, mutta älä silti kerro hänelle heti osoitettasi tai hyväksy kyytitarjousta.

6. Unohda kantapaikkasi

Neutraali ympäristö, jossa ei vilise tuttuja, on sopivampi paikka ensitreffeille.

7. Tapaa päivänvalossa

Älä sovi ensimmäisiä treffejä syrjäisen kujan pimeään baariin.

8. Älä järkyty

Päivänvalossa paljastuva totuus voi tulla yllätyksenä, sillä arviolta kolmannes nettideittailijoista valehtelee tietoisesti ulkonäöstään.

9. Älä kilpaile

Kahvila ei ole ainoa oikea treffipaikka; myös aktiivisempi ympäristö sopii hyvin. Vältä kuitenkin kilpailutilanteita - minigolf kelpaa, mutta täysimittainen golfkierros voi käydä jomman kumman itsetunnolle.

10. Älä pety

Eikö mukavalta tuntunut seuralainen soittanut lupauksesta huolimatta? Älä ota sitä henkilökohtaisena loukkauksena, vaan jatka reippaasti eteenpäin. Verkossa riittää vilinää - täydellinen saalis sattuu koukkuun ennemmin tai myöhemmin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.