IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Tietyt alkoholijuomat tunnetaan siitä, että ne kiihottavat sukuviettejä. Miten käy suomalaisten suosikkijuoma oluen tässä kilpailussa?

Alkoholia on käytetty kautta aikojen sänkyleikkien kiihokkeena, sillä kohtuullisesti käytettynä se auttaa rentoutumaan ja luopumaan estoista.

Alkoholijuomissa on kuitenkin eroja. Askmen.comin mukaan partneri kannattaa mieluummin vietellä Chartreuse-liköörin tai valkoisen portviinin kuin oluen avulla.

Absintti

Absinttia käytettiin sukuviettiä kiihottavana aineena 1800-luvun lopulla Euroopassa. Erityisen suosittua se oli ranskalaistaiteilijoiden ja -älykköjen keskuudessa. Absintin sisältämässä koiruohossa on myrkyllisiä aineita, kuten tujonia, ja se kiellettiin vuonna 1915.

Olut

Oluella on todennäköisesti kaikkein vähiten sukuviettiä stimuloiva vaikutus kaikista alkoholijuomista.

Oluen alkoholipitoisuus on pieni, joten nestettä on kitattava paljon ennen kuin testosteronitaso nousee sopivan korkealle. Oluet ovat myös täyttäviä, joten ne voivat suurissa määrin nautittuna aiheuttaa ikävää vatsakipua. Suuri nestemäärä vaatii useita vessakäyntejä ja voi saada olon tuntumaan turvonneelta. Nämä kaikki ovat tekijöitä, joista ei ainakaan ole apua iskuhommissa.

On kuitenkin muutama olutmerkki, joiden sanotaan nostavan seksuaalista halukkuutta. Tällaisena on markkinoitu esimerkiksi irlantilaisen Marston's Oyster Stout -olutta, jota valmistaessa käytetään ostereita.

Likööri

Likööreistä Chartreusen ja Benedictinen uskotaan voimistavan seksihaluja. Meksikolainen Crema de Damiana valmistetaan kasvista nimeltä turnera diffusa. Juoman uskotaan auttavan halujen lisäksi impotenssiin.

Viini

Portviinin on sanottu olevan yksi parhaimmista seksuaalisia värinöitä aikaansaavista alkoholijuomista. Portugalista peräisin olevaa makeaa viiniä suositellaan nautittavaksi erityisesti vadelmien kanssa, niin tulos on taattu. Punaisen sijaan kannattaa valita valkoinen portviini.

Viini on sukuvietin kiihottajista klassisin, varsinkin kun siihen lisää sopivia mausteita. Burgundin viini, johon on lisätty inkivääriä, kanelia, neilikoita, vaniljaa ja sokeria, tunnetaan lääketieteen isä Hippokrateen mukaan nimellä Hippokrateen afrodisiakki (engl. Hippocras' Aphrodisiac).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.