IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

HyväilyvoiteetTiistai 13.11.2007 17:29

Liukuvoiteet -artikkelissa mainitut silikoni- ja vesipohjaiset liukasteet sopivat hyvin myös koko kehon hierontaan ja hyväilyyn. Silikoni tosin saattaa tukkia ihohuokosia ja aiheuttaa näppylöitä herkälle iholle, mutta erityisesti vesipohjaisissa liukasteissa on runsaasti maku- ja värivaihtoehtoja myös kokovartalokäyttöä ajatellen.

Lisäksi on olemassa suuri joukko erilaisia hieronta ja hyväilyöljyjä, jotka on suunniteltu nimenomaisesti tähän tarkoitukseen. Näissä on usein lisänä miellyttävä tuoksu, jolla on tarkoitus saada lisäkiihoketta hyväilyyn. Niissä voi myös olla lämmittäviä tai viilentäviä ainesosia. Nämä tuotteet on tarkoitettu käytettäväksi koko vartalolla, mutta öljypohjainen hierontavoide ei sovellu kondomin kanssa käytettäväksi liukasteena yhdynnässä.

Liukuvoiteilla ja hieronta- ja hyväilyöljyillä voi helposti rikastuttaa seksiä. Ne sopivat hyvin esileikkiin ennen yhdyntää, ja tietysti myös pelkkiin hieronta- ja hyväilytuokiohin. Hieronta ja hyväily hyväntuoksuisella hyväilyvoiteella ympäri kumppanin kehoa ja uusien erogeenisten alueiden etsiminen voi olla sytyttävää ja mukavaa vaihtelua arkiseksiin. Toisen kehon hyväily myös viestittää hyväksyntää ja lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Lähde: Suuri Seksivälineopas - Sin City

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.