IRC-Galleria

Lara Croft, IdoliniTorstai 13.03.2008 00:50

Lara Croft osasi näyttää, miten tässä maailmassa nainen pärjää.
Laralla oli kartano ja siinä sivussa hovimies, joskin kovin ruma ja vanha. Löytyi myös henkilökohtainen harjoitusrata, mönkijäcruising ja aikamoinen uima-allas, jossa neito polskutteli klassisen musiikin tahtiin. Lara ei tarvinnut miestä vierelleen, olihan hänellä ase, seikkailunsa ja kartano, jossa sielläki riitti puuhaa. Pitihän kirjastoonkin päästäkseen painaa ensin nappia ja juosta salareittiä, tehdä muutama temppu ja kuperkeikka. Mutta kyllä tämä Laralta hoitui.

Lara piti myös huolta ulkonäöstään, vaikka alkuaan Lara oli vain pikselimössöinen olento, jonka rinnoista ja poninhännästä juuri ja juuri näki, että hän oli naispuolinen. Lara oli muodoiltaankin aika "tavallinen" ja tyttömäinen, eikä hän taistelutaidoiltaan ja liikkeiltäänkään ollut niin sulava, johtuen ehkä hänen pitkään jatkuneesta teini-iästään. Lara kun tahtoi usein törmäillä seiniin ja jäädä jumiin kömpelyyttään, eikä aina selvinnyt edes alkukantaisia liskopoikasia vastaan, vaikka niiden nyt piti olla aivan helppo nakki alan ammattilaiselle. Toisinaan Lara loukkaantui pelkkään rotan tai lepakon puremaan. Kävipä joskus niinkin, että Lara kompastui omiin kengännauhoihinsa, putosi rinteeltä ja lensi pää edellä kivikkoon. Onneksi Laralta katkesi vain niskat.

Nykyään Laralla on homma kapulassa niin fyysisesti kuin taloudellisestikin. Hän on käyttänyt rahojaan myös itseensä, huushollinsa kunnostamisen sijaan. Häntä on jopa vaikea tunnistaa vanhasta niin söpöstä Larasta. Neito näyttää kovin erilaiselta isoine tisseineen ja lantiokin on kaventunut kuin Andersonilla konsanaan. Myös naamalle on käynyt jotain: pusuhuulet eivät enää törrötä pikselimäisesti, nenä on kaventunut ja kulmakarvat harventuneet.

Lara myös liikkuu sulavammin, johtuen ehkä hänen yhä paljastavammista vaatteistaan, jotka vähentävät tuulenvastusta. Lara osaa myös kiivetä liaania kuin Jane, pyöriä tangossa kuin huippu-urheilija ja hypätä seinältä toiselle. Taisi tehdä tulosta se seinäkiipeilyseinä, jonka Lara hankki itselleen sunnuntaipäivän päähänpistona. Harmi vain, että harjoitellessaan hän putosi sieltäkin muutaman kerran "tiedät varmaan minkä" päälle, ja siitä seurasi uusi kauneshoitokäynti. Mutta ovathan Laran tissit aika kestävää tekoa, tasohyppelyäkin kun sietävät. Lara siis selvisi yli puberteettinsa kömpeelyksistä, ja nykyisin hän on oman alansa paras naistähti ja ihailijoitakin piisaa. Go Lara!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.