IRC-Galleria

Zagero

Zagero

"Nothing is impossible, the word itself says 'I'm possible'!" - Audrey Hepburn

Kaikki seisMaanantai 01.02.2010 22:51

Meinasin kirjoittaa siitä miten viime viikolla Pörrö istui sylissä puoli tuntia seuranani kun säädin koneella välillä kyynerpäätä vaativasti puskien.

Meinasin myös kirjoittaa siitä, että tänään oli vihdoin ja viimein viimeiset viralliset tunnit meikäläisen osalta koululla. Enää YO-kokeet ja se oli sitten siinä.

Meinasin myös mainita jotain kuorosta ja ovella kolkuttelevasta migreenistäni ja kaikista muista kropan kolotuksista joiden kaikkien nyt sitten piti iskeä päälle samaan aikaan ja tehdä viime yöstä inhottavin pitkään aikaan.

Nyt kuitenkin kuuntelen lahjakasta kitaristia, joka on vastoin kaikkia odotuksia ja villeimpiä unelmiani tulossa Suomeen. Sungha Jung on tulossa Suomeen. Mitä? En usko vieläkään.

Tämä viime vuonna 13-vuotta täyttänyt kitaristi on tulossa konsertoimaan Suomeen viidelle paikkakunnalle; Lahteen, Helsinkiin, Seinäjoelle, Vaasaan ja Kuopioon. Haluan päästä katsomaan tätä pientä miestä. Äidiltä kysyttyäni sanoi, että katsotaan. Tämä on luultavasti ainutlaatuinen tilaisuus, haluan päästä paikanpäälle.

Arvostan tasan yhtä kitaristia koko tältä maapallolta. Hän on Brian May, Queenin kitaristi. Tämä pieni korealaispoika on huomattavan lahjakas kitaristi, joka on jo saavuttanut meikäläisen silmissä jonkun arvoisen arvostuksen. Mistähän syystä haluan tämän pojan nähdä soittavan? Miksi haluan hänen nimikirjoituksensa ja sopertaa jotain koreaksi hänelle vaikka en saisikaan suutani auki ujouskohtauksen iskiessä pienen pojan edessä? Ennen kaikkea haluaisin olla osa pojan kiertuetta Suomessa, oppia pojasta ja tämän luonteesta hitusen enemmän. Sungha kun on niin kovin vakavan oloinen kitaraa soittaessaan ja harvoin hymyilee keskittyessään.

Minä en nyt tiedä mitä pojasta kirjoittaisin. Yhden blogimerkinnän melkein kokonaan Sunghasta jo kirjoitin, joten saa tällä erää näillä aivoilla ja migreenillä riittää.


Siinä taidonnäyte. Minä hyväksyn tämän version ja nautin sen kuuntelemisesta. Useinkaan en muiden versioista Queenin kappaleista pidä, mutta Sungha Jung osaa tehdä tuon kappaleen niin lähelle Brian Mayn tapaa esittää kappale livenä, että melkein pelottaa. Ja vaikka kappaleen on sovittanut Tony R. Clef, niin siltikin tämän pojan tulkinta paistaa läpi, vaikka suurimmaksi osaksi painottuukin tekniikkaan ja taitoon, harjoitteluun.

Jos mikäli haluatte lisää tietää Sunghasta, on pojalla kotisivunsakin, fanien ja kannattajien hänelle rakentamat: http://www.sunghajung.com/

Haluan konsertiin. Menen sinne. En tiedä miten tai milloin, mutta jos saan päättää, tämä tilaisuus ei todellakaan jää käyttämättä. Haluaako joku mukaan~?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.