IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 25.02.2008 19:26

Lauantain kisa kusi, sunnuntaina meni Lumi-Toukola sentään vähän paremmin. Siinäkin tosin sauva paskaks, onneks jo ennen lähtöä niin pysty vielä korjaamaan tilanteen. Huomen Niinisaloon vähän komennukselle. Viikonloppu si kotona.

[Ei aihetta]Perjantai 22.02.2008 12:00

Raaheen kisoihin viikonlopuks. Ojentajat niin hapoilla ettei siitä kyllä yhtään mitään tule. :P

YEPMaanantai 18.02.2008 23:41

Pidennetty viikonloppu takana, kohta taas paluu Säkylään pariks päiväks. Perjantaina oli Downstairssin keikka Poolis, oli aika mukavaa. Lauantaina pääsi taas vähästä aikaa pelaan palloakin, oli hubaa. Yöl oli si baari, olin melkein selvänä ja aika schaisseehan se taas oli. :/ Torstaina sit taas takas Säkylästä ja viikonlopuks Raaheen kisoihin. Vois ruveta tota kevättäkin sit pukkaamaan pikkuhiljaa jo.

Hyvää ystävänpäivää!Torstai 14.02.2008 14:35

M`KeiSunnuntai 10.02.2008 17:14

Tuli tehtyä eilen ruokaa taas pitkästä aikaa ja oikein leivottuakin, oikein tuhti mättö-suklaakakku oli tuloksena. "Tipaton vuosi"-kampanja meni myös osaltani eilen poikki kun tuli nautittua kaksi olusta ruuan kyytipoikana. "Sivistyneen juomisen vuosi"-kampanja on siis tällä hetkellä käynnissä. Putte täytys kans yrittää saada kesäkuntoon, voisin tiputtaa muutaman kilon tosta mahan kohdalta niin vois alkaa toi juoksukin kulkea vähitellen. Eli laihikselle siis. Toipuis vaan nyt flunssasta ja sais selän kuntoon niin pääsis mättään reeniä.

Movies movies movies...Sunnuntai 10.02.2008 16:05

Tällä viikolla on tullut tankattua leffoja oikein urakalla. Antibioottikuuri ollut päällä koko viikon, joten reenaaminen on tullut korvattua lähinnä läppärin ruutua tuijottamalla.

-Little Miss Sunshine: katselin toista kertaa ja vakuutti edelleen, nuori Abigail Breslin säteilee pääosassa.
-Juno: Ellen Pagelta upea rooli raskaana olevana teininä. Jotain yhtä kiehtovaa ja tuoretta leffasta löytyy kuin Little Miss Sunshinesta.
-Sweeney Todd: The Demon Barber Of Fleet Street: taattua Tim Burton-Johnny Depp yhteistyötä.
-Eastern Promises: Viggo Mortensen ja Vincent Cassel Venäjän mafian vaikuttajina David Cronenbergin uusimmassa.
-Hot Fuzz: yllätti todella positiivisesti, laatutoiminnan lisäksi paaljon hyvää läppää.
-Shoot ´Em Up: ampui todellakin yli, liikaa yritystä. Jude Law tappaa pahiksia porkkanalla, ei kiitos?
-He Was A Quiet Man: Christian Slateriltä hieno roolityö yksinäisenä ja uneksivana perusjamppa Bobina.
-Death Sentence: alku ihan ok, jälkipuolella toimistotyötä tekevä perheenisä alkaa lahtaamaan tappajia Rambon lailla kostaessaan poikansa kuolemaa. Uskottavuus menee.
-Stardust: noitia, ritareita, piraatteja; kaikkea löytyy. Ei pahaa sanottavaa, ihan mukava tarina.
-Superbad: perusääliö high-school huumorin sijaan tarjoaa ehkä hieman kehittyneempää läppää, nauratti kyllä. Toisessa pääosassa suuressa nousussa oleva Michael Cera, joka näytteli myös Junossa ja tv-sarjassa Arrested Development.

Seuraavana odotuksessa parit Oscar-ehdokkaat: kahdeksaa pystiä tavoittelevat There Will Be Blood ja No Country For Old Men sekä Le Scaphandre Et Le Papillon.

SchaisseeSunnuntai 03.02.2008 22:39

SÄKYLÄSunnuntai 27.01.2008 23:41

[Ei aihetta]Maanantai 21.01.2008 23:27

Bäk tu shit

!Maanantai 21.01.2008 00:08

Dome Karukoski osoittaa että suomessakin osataan tehdä elokuvaa.