IRC-Galleria

I feel good.Lauantai 24.11.2007 00:51

Sain mummulta taas kympin :''D Ja iskä lätkäs käteen 20 euroo lisää messuille, joita järjesteltiin koko päivä. Paitsi puoli koulua, joka lusmus -__- Vitutti kun niitten hommat jäi meille.

Huomenna pitää herätä normaalisti linkkuun, paitsi pysäkille hippasen vähän aikaisemmin, koska tulee pitempi linkkumatka, sillä käydään ylimääräsiä mutkia. Ihanaa hössötystä tää messuaika.

Tänään oli menny kaks linkkua rikki. Toinen oli ajanut ojaan ja öljyt oli karannu pihalle ja jotain :'D Toisesta meni vaihteet paskaksi ja meidän piti viedä sen linkun oppilaat koteihinsa. Nyt tiedän taas missä meidän luokkalaisia asuu :''D Oli kyllä helvetin pitkä linkkumatka kun ämppäristäkin loppui patterit.
Sitten meidän linkkukin meinas hyytyä yhteen risteykseen. Oli liukasta ja semmonen oikein loiva ylämäki niin suttas vaan. Siinä viis minuuttia vekslata linkku matkaan.

Kotona nyt tajusin, etten oo piirtäny pitkään aikaan mitään. Ei oikeastaan tee edes mieli, vaikka tavallaan haluaisinkin. Joulukorttien piirtourakka pitäisi aloittaa ennen kun on liian myöhästä. Aoilla tekee hirveästi mieli ropettaa >___< Mutta kun missään ei ole minun vuoro enkä viitsisi uutta aloittaa kun jo niin monessa sillä ropetan..
Ja kun tiedän että pian tulee taas koeviikot.. Otan nyt niin rennosti kun mahdollista ja yritän saada piirrettyä heti kun inspaa.

Huah. Toivottakaa hauskaa messupäivää ja kieltäkää tuhlaamasta rahoja. Säästän niitä Oulupäivää varten ^__^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.