IRC-Galleria

Nukkeobsessio alkaaTiistai 27.11.2007 17:50

Maanantaina kuviksen ope ilmoitti, että aloittaisimme tekemään savitöitä. Kaikki tuntuivat olevan myönteisiä asialle.
Vaihtoehtoina punainen ja valkoinen savi. Ite otin valkoista.

Tunnilla mietin kauan mitä tekisin. Koko tunnin aikana sain vain paiskottua sitä savikimpaletta pöytään. Harmi kun ei ole tuplatuntia vaan tunnit on jaettu kahdelle päivälle : < Harmillista töiden kannalta.

Tänään menin luokkaan jo välitunnilla ja kysyin kuviksen opelta onnistuisiko tämä nukkeidea. Merja oli sitten että no varmasti onnistuu ja selitti miten oli itse joskus tehnyt savesta nuken. Sain hyviä vinkkejä ja kahden kaverin kanssa aloitettiin näperrys. Toivottavasti tämä onnistuu~

Nukkeni pää on n. 4,5x4 cm, mutta muotoilen sitä vielä. Silmät ovat kuopissaan ja nenä nöpöttää ulkona päästä. Suuta en uskaltanut vielä yrittää enkä korviin ehtinyt. Kissankorvat sille taitaa tulla, jos onnistuu. Pitää myös kovertaa pää ontoksi, muuten se räjähtää uunissa. Tämän kannalta olisi ollut järkevämpää käyttää itsestään kuivuvaa savea, mutta se olisi pitänyt maalata eikä sitä kuulemma ollut tarpeeksi kaikille kolmelle.
Onneksi kuviksen ope antaa meille aikaa. Ei ole kiire seuraavan työn tekemiseen, vaikka muut sitä aloittaisivat.

Onko muuten kellään ideoita hiuksiin tai niveliin? Itse mietin nivelongelmaan ratkaisuksi sitä, että jokaisen nivelen kohdalle saveen tekisi pienet reiät, joista saisi sitten myöhemmin pujautettua langat pitämään osat paikallaan. Näin nivelet saisi ainakin liikkumaan. En kuitenkaan halua nukestani mitään lelua, jota retuutetaan miten haluaa. Savi kuitenkin sen verran herkkää lohkeamaan.
Olkapää ja pakara alueet on hankalia.. Olisi kiva saada nukke istumaan ja liikuttamaan käsiään muualtakin kuin kyynärtaipeesta ja ranteesta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys