IRC-Galleria

Do not.Sunnuntai 02.12.2007 23:45

Marppa älä itke :< Meissä jokaisessa on piirteitä, joista kaikki eivät pidä. Mutta kaikissa on myös hyviä, ihania piirteitä, joista ei voi olla pitämättä.

Sä et ehkä ole hyvä liikunnassa, mutta sulla on taitoa piirtämisessä. Sä osaat olla hieno ystävä, vaikket aina jaksaisikaan kuunnella. Kukaan meistä ei oo täydellinen, mutta hyvät puolet korvaa usein huonot. Niin myös sun tapauksessa. Kaikki vaan ei huomaa sitä.

Mä haluaisin pamahtaa sinne. Tuoda jonkun supalahjan ja lyödä sua, koska sä et sais virua itsesäälissä vaan sun pitäs jaksaa nostaa se pää ylös ja vääntää naama hymyyn. Ei meistä kukaan jaksa aina ilonen olla, mutta ei me haluta nähdä ketään maassa. Joskus on hyvä olla masiskausia, myöhemmin niille voi nauraa ja huomata kun toiste on sitten niin mahtava olo.
Mä haluaisin pistää sut nauramaan, pitämään hauskaa ja lahjottaa sulle piparin. Kya.

Ja se ei todellakaan ole sun arvonen. Sä oot arvokas ihminen ja sä tarviit vertases, vaikka siihen kestäis vähän kauempi odottelu.

Mä en voi käskee sua olemaan ilonen tai taikoa sulle hyvää mieltä. Se oot sinä joka elämästäs vastaa. Maailma kaipaa kaltasias ihmisiä. Sä et saa johdattaa teitä sukupuuttoon.

Ja hae särkylääkettä ja mee nukkumaan. Huomenna on taas parempi päivä ^__^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.