IRC-Galleria

Siivoan.Tiistai 29.07.2008 17:37

Ja sitten kun olen siivonnut, pääsen nauttimaan tänään tulleen paketin sisällöstä 83 Oli aivan ihania kopiskuja~ Ja ne Kitsun kopiksut on kans aivan kuolattavia, tekee mieli kuluttaa niitäkin >DDD Mutta en kuluta.
Tuossa kattelin jo rahan valmiiksi, että sujautan sitten iskän tai äiskän lompakkoon kun saan mahdollisuuden :3 (Eli homman nimi on siis se, että minä tilasin Kitsullekin kopiksuja, osan lahjaksi ja osan hää maksaa itte jotenkin. Ja koska muuten paketti oli vanhempien maksama, minä maksan niille takaisin ne rahat, mitkä meni Kitsun kopiksuihin. Ja homma pitää hoitaa ikävä kyllä salaa, sillä muuten en ois saanu tähän lupaa.)

Menin kyllä vähän sössimään sitä täyttöhommaa, nyt tuo Egg Shellini hölskyy, kun sinne meni ihan liikaa sitä väriä.. ;___; Yritin jo tiputella sitä väriä takaisin siihen täyttöpulloon, mutta kun se pullon suu on niin kapea, että hommasta meni maku jo aika nopeasti. Ei tuo kuitenkaan niin kamalan paha ole, vähän varovainen pitää olla avatessa ja sulkiessa ja aloittaa jollekkin suttupaperille ennen kuin varsinaista työtä värittelee. Samalla tulee kulutettua sitä väriä aika paljon, yhyy ;___; Tuhlaan. Mutta jospa se siitä.

Tekee simosti mieli piirrellä jotain 8D Mutta siivoan ensin ja putsaan kai extrayllätyksenä ja samalla kiitoksena meidän uuninkin... :'D Äite ei tiedä edes että siivoilen täällä.. Hihi. Tuskin se edes uskois että tänään alkaisin siivoamaan ku paketto tuli. Mutta sen parempi vain. Kattoo nyt mitä se sanoo.

Leijun. Vois syödä aamupalaa tässä jossain välissä, ennen kuin kulutan itteni taas ihan loppuun ennen ku oon saanu muruakaan. Vois kyllä periaatteessa laittaa ihan ruuankin, jos tuolta jotain löytyy. Nyt puhun itsekseni.. Tai siis kirjoitan. Ihan sama. Lukee kuka jaksaa.. Momo.

16:32

No juu, sain siivottua tässä ja aamupalaa syön. En löytäny oikein mitään ruuaksi laitettavaa, joten tyydyn juustosämpylään. Tämän jälkeen saa levähtää, tsirp.

Ja yhyy, sori Mauppa (vaikket tätä heti näekään), en voinu laittaa tekstaria enkä uskaltanu soittaa DDD:

20:23

Vieläkään en ole syönyt kuin kolme jäätelöä ja yhden leivän, sekä juonut kahvia ja limsaa sekä vettä. Käytiin kaverin kanssa pyöräilemässä Alpuassa, oli nätti ilma <3 Mutta ei viititty kovin kauaa istua siinä penkillä kun siihen tuli se joku ihme ruskettunu kuuskymppinen pyöräilijä äijä kertomaan elämänkertaansa. Ei se silleen mitenkään paha eikä ollu kännissäkään, mutta olis ollu kahestaan siinä kivempaa. Väitti se mua ruottalaiseksikki D:
Mut joo. Oli kiva käydä pyöräilemässä ja sainpahan ainaki limukkaa~ En viittiny enempää ostaa enkä edes luistanut karkkilakosta BD Vähänkö oon kiltti poika.

Tahtoo syödä. Laitoin pasteijoita uuniin (meinasin sanoa pakastimeen..) ja kohta ovat valmiita 8D Syön ne. Hawt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.