IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.12.2008 22:19

Mulle suunnitellaan läppäriä.
Nuo kerto että toinen mummu oli antanu satasen per nokka käytettäväksi joululahjoihin, eikä nuo ollu osannu ostaa sillä rahalla mulle mitään.
Joten saan nyt sitte myöhässä ostaa sillä jotain ja koska tämä pöytäkone alkaa olla melko räjähtämispisteessä, nuo meinas että kannettava vois olla ihan hyvä mulle jos nyt lähden opiskelemaanki.

Maksaisin ite siitä nyt ainaki 250 e, eli noin puolet siitä koneesta mitä iskä on nyt suunnitellu. Käydään kai huomenna kattelemassa Oulussa, mitä sieltä löytyis ja sitte teen päätöksen haluanko sen koneen vai en.
Jos en halua, saan käyttää rahan johonki muuhun. Mutta todennäköisesti sen läppärin nyt otan, se on kalliimpi kun toinen vaihtoehto: farkut + hame + sukkikset + paita, jotka voin kyllä hommata myöhemminkin kun taas oon varoissani.
Nyt en voi hommata, jos en tililtä käy nappaamassa. Enkä kyllä aio raahata iskää vaatekauppoihin.

Ghuuw.. Outoa luopua tästä ;33;~ Mutta toisaalta läppäri kuulostaa ihan kivalta, kunhan tämäkin kone saa elää niin kauan kun pystyy.

--

Kisu haukottelee söpösti <3 Makoilee tuossa piirtiksen päällä ja aiheuttaa kohta jotain erroreita tähän >D Mut ju~ Ihan sama vaikka aiheuttaskin. Istun tässä nyt vaan siksi että on hiton tylsää ja seuranpuute. Varmaan kohta meen ajattelemaan pääni puhki asioita ja tuumimaan.

*Jam jam*

Tekee mieli hoilailla. Millonhan sais taas aikaa olla rauhassa itekseen.
... Ainaki sitte jos muutan pois läppärini kanssa.

--

HAHHAH te harvat jotka pidätte mua kaverilistoillanne. Spänkkis spänkkää teidät kuoliaax.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.