IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 18.06.2009 16:17

Käytiin taas yöretkel Katin kanssa. Mentii suoraan Koivumaankautta Lumijärvelle ja mä näin matkalla söpön pikkukuovin istumassa kahden kiven päällä niin että se näytti itekki ensin kiveltä. En viittiny sitte kääntyä enää takas ottamaan kuvaa. Perillä sitten vammattiin laavulla hetki. Totesin että Katin karkit on myös mun karkkeja ja syötiin se pussi aika vilauksessa.
Käytiin pitkospuita pitkin kävelemässä nii pitkälle ku voitiin - eli ei kovin pitkälle ku se oli ihan veden peitossa pitkältä pätkältä.
Ehdittiin nähdä kaukana kaks joutsenta ja lähempää lähti just joku pesue jotai mitälienee vesilintui. Jotai kuvia räpsin tietenki ja öö. Sit mentiin tekeen nuotio. Tai siis mää sitä enemmän siinä värkkäsin ja Kati tökki seurana >D Saatiin se syttymään heti ja kivasti se lämmittiki :3
Ootettii nuotio hiillokselle, kaipailtiin makkaraa, juotiin yks olvi ja lähettiin pois. Käytiin pikkunen lenkki Pyörälän kautta ja tultiin Luohuan suunnalta takas Alpuaan. Sieltä sitte suoraa tietä kotia~ Jotai ihania juoruja musta kuulin mutta nojaa :--D ihan sama.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.