IRC-Galleria

Uus vuos med Kitsu♥Lauantai 02.01.2010 14:30

Myöhäiset uudetvuodet ja vielä myöhäisemmät joulut teillekki. En jaksa tääl mitää horist enää ni blogista saatta lukea jos kiinnostaa nam.

Ihana viikko oli >3< Ikävä jää aina, mut tälläkertaa tajuaa jo, kuinka paljon helpommin päästään nykyään näkemään eikä heiheit oo koskaa viimeset.
Tehtiin hirmusti kaikenlaista, ja silti tuntuu että oli ihan rentoa ja meni paljo aikaa pelkkään makoiluun, pälisemiseen, piirtelyyn ja pelailuun sun muuhun. Ja nukuttiin pitkään kaikkina paitsi kahtena viimesenä päivänä >D

Otettiin uudet korvanreiät, min vasempaan ja Kitsu oikeaan~ Tämmöi hopea jossa on vihreä pikku timantti hoitokorviksena ny. Kattellaa ens kerral varmaa sit uudet korut tai jotai :'3 Ja pitää toteuttaa joskus hienot suunnitelmat seuraavista rei'ityksistä. Harmi ku mul ei ole suipot korvat.

Pelailtiin boxheadia, bubble troublea, Final Fantasya (jonka Kitsu osti Hittimaatista) ja Kingdom Heartsia. Niin ja meillä kotona Singstaria tottakai. Oli tosi hauska huomata et ollaan siinäki ihan samalla viivalla >D ♥ Niin samoja pisteitä vedeltiin.
Nirvanaa, The Rasmusta, Stellaa, Indicaa..

Nähdään pian taas my personal everythingyyyy >333< ♥ hihi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.