IRC-Galleria

Nukkeobsessio alkaaTiistai 27.11.2007 17:50

Maanantaina kuviksen ope ilmoitti, että aloittaisimme tekemään savitöitä. Kaikki tuntuivat olevan myönteisiä asialle.
Vaihtoehtoina punainen ja valkoinen savi. Ite otin valkoista.

Tunnilla mietin kauan mitä tekisin. Koko tunnin aikana sain vain paiskottua sitä savikimpaletta pöytään. Harmi kun ei ole tuplatuntia vaan tunnit on jaettu kahdelle päivälle : < Harmillista töiden kannalta.

Tänään menin luokkaan jo välitunnilla ja kysyin kuviksen opelta onnistuisiko tämä nukkeidea. Merja oli sitten että no varmasti onnistuu ja selitti miten oli itse joskus tehnyt savesta nuken. Sain hyviä vinkkejä ja kahden kaverin kanssa aloitettiin näperrys. Toivottavasti tämä onnistuu~

Nukkeni pää on n. 4,5x4 cm, mutta muotoilen sitä vielä. Silmät ovat kuopissaan ja nenä nöpöttää ulkona päästä. Suuta en uskaltanut vielä yrittää enkä korviin ehtinyt. Kissankorvat sille taitaa tulla, jos onnistuu. Pitää myös kovertaa pää ontoksi, muuten se räjähtää uunissa. Tämän kannalta olisi ollut järkevämpää käyttää itsestään kuivuvaa savea, mutta se olisi pitänyt maalata eikä sitä kuulemma ollut tarpeeksi kaikille kolmelle.
Onneksi kuviksen ope antaa meille aikaa. Ei ole kiire seuraavan työn tekemiseen, vaikka muut sitä aloittaisivat.

Onko muuten kellään ideoita hiuksiin tai niveliin? Itse mietin nivelongelmaan ratkaisuksi sitä, että jokaisen nivelen kohdalle saveen tekisi pienet reiät, joista saisi sitten myöhemmin pujautettua langat pitämään osat paikallaan. Näin nivelet saisi ainakin liikkumaan. En kuitenkaan halua nukestani mitään lelua, jota retuutetaan miten haluaa. Savi kuitenkin sen verran herkkää lohkeamaan.
Olkapää ja pakara alueet on hankalia.. Olisi kiva saada nukke istumaan ja liikuttamaan käsiään muualtakin kuin kyynärtaipeesta ja ranteesta.

Meshut.Lauantai 24.11.2007 17:58

Kukaan ei ehtinyt käskeä olla tuhlaamatta rahoja ajoissa. Messut meni hyvin ja oli ihan kivaakin, vaikka nyt ihan poikki.

Sain käsiini Romeon ja Julian pöydästä khakin vihreän puuvilla huivin(7.90e), ruutuhuivin(12.50e) ja viisi pinssiä(yht. 5e). Lisäksi ostin pehmiksen(2e) ja limupullon puoliksi(1e) Eli 28.40e.

Olisin jäänyt katumaan jos en olisi ruutuhuivia ostanut. Se oli kallis, mutta must have. Se on ihana ^___^ Olisin halunnut sen ruutuvyönkin.. Tai edes niittivyön.. Mutta ne oli liian kalliita :'D Ei jäänyt pahasti harmittamaan. Ihania laukkujakin siellä oli 8D ~ <3

Hihi. Sain joululahjani nyt. Nyt on vielä vähän rahaa kavereitten joululahjoihin 8P

I feel good.Lauantai 24.11.2007 00:51

Sain mummulta taas kympin :''D Ja iskä lätkäs käteen 20 euroo lisää messuille, joita järjesteltiin koko päivä. Paitsi puoli koulua, joka lusmus -__- Vitutti kun niitten hommat jäi meille.

Huomenna pitää herätä normaalisti linkkuun, paitsi pysäkille hippasen vähän aikaisemmin, koska tulee pitempi linkkumatka, sillä käydään ylimääräsiä mutkia. Ihanaa hössötystä tää messuaika.

Tänään oli menny kaks linkkua rikki. Toinen oli ajanut ojaan ja öljyt oli karannu pihalle ja jotain :'D Toisesta meni vaihteet paskaksi ja meidän piti viedä sen linkun oppilaat koteihinsa. Nyt tiedän taas missä meidän luokkalaisia asuu :''D Oli kyllä helvetin pitkä linkkumatka kun ämppäristäkin loppui patterit.
Sitten meidän linkkukin meinas hyytyä yhteen risteykseen. Oli liukasta ja semmonen oikein loiva ylämäki niin suttas vaan. Siinä viis minuuttia vekslata linkku matkaan.

Kotona nyt tajusin, etten oo piirtäny pitkään aikaan mitään. Ei oikeastaan tee edes mieli, vaikka tavallaan haluaisinkin. Joulukorttien piirtourakka pitäisi aloittaa ennen kun on liian myöhästä. Aoilla tekee hirveästi mieli ropettaa >___< Mutta kun missään ei ole minun vuoro enkä viitsisi uutta aloittaa kun jo niin monessa sillä ropetan..
Ja kun tiedän että pian tulee taas koeviikot.. Otan nyt niin rennosti kun mahdollista ja yritän saada piirrettyä heti kun inspaa.

Huah. Toivottakaa hauskaa messupäivää ja kieltäkää tuhlaamasta rahoja. Säästän niitä Oulupäivää varten ^__^

Huoh -__-Sunnuntai 18.11.2007 15:06

Piirtiksen kynä tais vihdoin kuolla lopullisesti. Kesken kaiken. Miten mä nyt selviän :'D

Yritin jo vaihtaa patterinkin, tämä on nyt seitsemässä osassa koko kynä enkä saa tätä millään korjattua. Aina ennen oon saanu toimimaan, mutta nyt ei. Saisinkohan joululahjaksi uuden piirtiksen, tai ihan pelkkä kynäkin riittäis.. :'D Tai sitten vaan pitää tyytyä piirtämään hiirellä tai ei ollenkaan koneella.

// Aloin jo kokeilemaan että toimiiko tuo piirtiksen hiiri. Ei. Eli syy voi olla myös tuossa laudassa. Valo siinä näkyy, joten se on kunnolla kiinni (tarkistin kyllä).

// Sain pöydän toimimaan. Hiiri liikkuu normaalisti. Vika ei laudassa enään ainakaan. Nyt kynän kimppuun.

// No nii. Nyt toimii taas vähän aikaa. Eli toiveet uudesta piirtiksestä heitetään vielä kaivoon :''D

// Ehkä ei heitetä sittenkään Toivoa kaivoon. Tuo pöytä tilttii kokoajan. En oo vielä viittiny avata sitä ja kattoa mikä vialla, ehkä pitäisi. Nyt oon vaan tyytyny ravistelemaan sitä :'D Kyllä tämä tästä.

o_o Päivän sepustukset pelkästä piirtiksestä :''D No joo.. "Get a life."

Hoho.Lauantai 17.11.2007 16:12

Tulipas tänään pyörähdettyä Oulaisissa. Mukaan nappasin musta-harmaan raitapaidan, mustat talvikengät, kirjepaperia, muistilappusia ja marianne mix karkkilaatikon (Niitä ei myydä melkein missään niin oli ihana löytää joulumakeisten luota~)

Automatkat luin Torey Haydenin Sähkökissaa, innostuin taas lukemaan :DD Innostaisi kokeisiin lukukin samalla tavalla.. mutta kun ei niin ei. Onpahan nyt ainakin niitä lappusia helpottamaan lukua, löytää kohdat paremmin kun länttii niitä joka paikkaan.

Nyt mulla on reilusti karkkia, pärjää taas tämän viikon noilla, kirjepaperia että saa kirjottaa kirjeitä viivalliselle paperille, muistilappusia helpottamaan lukemista, kengät joissa varpaat ei palele tai lumi tunge sisään ja raitapaita päälle ~
Nyt aamupalaksi (Ou, en oo syöny vielä mitään XD) pizzaa niin elämä hymyilee taas hetkisen.

Huu. Kaisa haastoi.Sunnuntai 04.11.2007 16:13

Kirjoita joka kirjaimella alkava PARHAAN bändin/artistin nimi - haasta sen jälkeen muutama kaverisi.

A - Alanis Morissette, Anna Tsuchiya, Alien Ant Farm
B - Billy Talent
C - Coldplay
D - Depeche Mode
E - Enya
F - Foo Fighters
G - Gazette (The GazettE)
H - HIGH and MIGHTY COLOR
I - Imogen Heap
J - Jem
K - KT Tunstall tai Kemopetrol
L - LM.C
M - Miyavi
N - Nirvana
O - Olivia
P - Placebo
Q - Queens Of The Atone Age //Kun ei muutakaan mieleen tule :'D//
R - Red Hot Chili Peppers
S - Savage Garden //Eikun siis tottakai Saatananpalvoja.//
T - Three Days Grace
U - U2
V - Vertical Horizon
W - Within Temptation
X - X-Japan
Y - Yui
Z -
Å -
Ä -
Ö -

Vaikea kun ei osaa sanoa kaikista niitä just parhaita :'D Tekis mieli listata hirveesti XD

Haastan: mmarppa, Kaijja%60 ja Miss-Lauri, jos nyt jaksavat :'D

Mau.Sunnuntai 04.11.2007 02:15

Akusta tulee täysi-ikäisenä seme.

Mau.Lauantai 03.11.2007 01:50

No, torstai oli aika karsea. Jouduin menemään sinne uimaan, meidän piti ehtiä tehdä puolessa tunnissa se, mikä normaalisti ois tehty tunnissa, eli ei saatu pitää hetkeäkään taukoa. Oon huono uimaan.. Kyllä mä pinnalla pysyn, mutta en hallitse niitä hengitystekniikkoja.. Tuntuu että tukehtuu sinne. Enkä tykkää esiintyä uimapuvussa ja upeissa uimalaseissa. Ei siin mitään ettenkö ois tyytyväinen kroppaani, oisin tyytyväinen vaikka olisi massaa enemmänkin, mutta kasvot.. Pläh.

Kun tultiin uimasta, mentiin suoraan syömään ja sain kestää koko ruokasalin tuijotukset. Joka hemmetin välissä joku tuli että "Hei sulla on lasit, millon sää nuo sait?" "Eile.. -__-'" Sitten yleensä karkasin jonnekkin, ei oikein innostanu kuunnella. Onneksi kaverit ei kamalasti niistä jaksanu jankuttaa, Kati vaan väitti jatkuvasti että näytän veljeltäni.
Enhän mä toki ole koulun ainoa rillipää.. Moni muukin on kokenu just saman, mä vaan jaksan valittaa siitä.

Kotona Jere jakso taas jankuttaa siitä, että nämä sopii mulle, painuin omaan huoneeseen ja kävin illan aikana pari kertaa huoneen ulkopuolella. Mässäilin uimahallikarkit ja istuin koneen ääressä.. On mulla elämä.

--

Tänään, perjantaina vielä jatku sama rumba. "Hei ootko sä saanu lasit. Saanko mä kokeilla?" päivän aikana ainaki viis tyyppiä kokeili mun laseja ja loput tyyty kyyläämään.
Liikassa oli aamulla ah niin ihanaa aerobicciä, tykkään tavallaan mutta näytän idiootilta. Mah.. Sitten kun ne saakutin peilit piti laittaa siihen eteen että ittensä näki kokoajan.

Neljännellä tunnilla jo yli puolet luokasta lähti valmistautumaan sählymatsia varten. Me loput jäätiin istumaan enkunluokkaan ja kuuntelemaan 5 minuutin ajaksi kun ope luki meille Aku Ankkaa omalla murteellaan. Siinä Katin kanssa paapatettiin Hevijengin seurassa. Sitten saatiin lähteä kattomaan omien liikkaryhmien peli, jonka jälkeen piti vielä tulla käymään luokassa.
Pari luokan poikaa ei sitten tullutkaan ja ne, jotka lähti hakemaan kyseiset henkilöt, saivat jäädä sitten katsomaan peliä. No, tottakai kaikki lähti.

Pojat sitten löytyivät salista, suuren ihmismassan takaa. Joku yritti jo lähtee vetään niitä hihasta, mutta mä tökkäsin selkään ja karjasin poikien nimet ja että niitten pitää mennä käymään enkunluokassa. Virnistin nolona ku huomasin että varmasti puolet salissa olijoista, jos ei kaikki, oli kuullu kun mä karjuin niitä siellä, vaikka siellä oli sählymatsikin käynnissä. Siinä vieressä ne ysin pojat katto vähä "WTF, lähteeks tosta noin iso ääni?". Lähin sukkelaan sitten sieltä veks katsomon puolelle kauemmas niistä jotka kuuli parhaiten.

Myöhemmin siellä katsomossa olin vähällä saada pallon taas poskeen, kuten viimevuonna, mutta en onneksi ihan. Lähellä oli. Tälläkertaa ehdin väistää.
Käytiin me sitten välipalalla ja sain nakella sitä palloa pois ruokalasta aika monta kertaa x'D Salin ja ruokalan välissä on semmonen verhosydeemi jonka saa avattua.
Meille ei ollu tällä kertaa mitään tarjolla, pelkkää vettä lipitettiin siellä kun mehuakaan ei saanu ottaa kuin pelaajat, siinä valvo kaks opettajaa kokoajan -_-' Ihan kun kunta niin köyhä ois että pari tyttöö ei saa mehua ottaa.
Istuttiin siellä sitten pöydällä ja mie seilasin hakemassa mun ja kaverin kengät sitten toisen kaverin kengät jalassa. Siellä sitten yhdet lääppii ihan onnessaan ja kiva tunkea sinne että "hei mun kengät on tääl tein jalkojen juures.."

Noh, nyt turvallisesti kotona koneen ääressä. Serkku ja sen isä, eli mun eno, on kylässä. Tulivat etelästä tänne viettämään vähän aikaa. Paapattavat tuolla kokoajan :'D Ei jaksa istua ja osallistua keskusteluun.
Hissankokeisiin pitäs koittaa lukea, maanantaina jo ovat. Torstaina on matikan ja perjantaina fyssan. Kuolen.

Elämä Sucks.Keskiviikko 31.10.2007 18:28

Vahvasti.

Tästä päivästä alkaen kyylään ihmisiä lasin läpi. Itsetunto paskoo vielä pahemmin kuin ennen mutta eihän sillä muille olekaan merkitystä. Eipä vaan tee mieli kamalasti omaa pärstäänsä peilistä kyylätä, muutenkin jo tarpeeksi kamala.

Huomenna olisi uinti, eikä äiskä anna mun jäädä sieltä pois. Kaveritkin on vissiin jäämässä pois niin yksin joudun sielä pulikoimaan. Ottaa niin pirusti koko viikko päähän.

Läksyjä en oo jaksanu tehä, lupasin pitää hyvät numerot yllä, mutta en taida kyetä siihen. Tsemppaan sitte ysillä. Nyt tekis mieli mennä hihhuloimaan pihalle niin että vilustun loppuviikoksi.

Huominen ärsyttää, kaikki töllää ja kuulen sata kertaa: "Hei sullon lasit.". Huudan varmasti vielä jollekkin. Jerelle jo murisin.. Rasittava kun tunkee nokan eteen: "Noi sopii sulle."

Mutta paljopa teitäki panettaa. Kunhan nurisen ja te saatte nauraa.

No juu.Perjantai 26.10.2007 19:59

Tulipa taas todistettua hyvät selityksen taidot ja se, etten oo päivistä selvillä.
Oli tarkoitus mennä Ouluun 27. päivä, eli huomenna. Mutta olinkin ilmottanu kaikille että vasta ens viikolla (en ollu puhunu päivistä mitään, vaikka kokoajan tiesin että 27. päivä oisin Ouluun menossa). Nyt sitten kukaan ei pääse ja minä saan jäädä kotiin ja odottaa seuraavaan kuuhun. No juu, oma moka. Eikä kaveritkaan ois muutenkaan tällä viikolla päässy.
Ei voi mitää.