IRC-Galleria

ItkupotkuraivariLauantai 15.12.2007 22:13

Tietokone källittää. Tilttailu alkoi eilen illalla ja jatkuu yhä. Yhtäkkiä ei hiiri liikukkaan eikä mitään tapahdu. Käynnistän koneen uudelleen ja toivon hartaasti että löytäisin mikä tässä on vikana.
Mikään koneella oleva virus-ohjelma ei löydä vikaa, lämmöt ovat lähes normaalit, suoritinkin pysyy 50-54 asteessa.
Sain tyhjennettyä konettani hieman, vaikka lähtikin reilut 300 kappaletta, paaljon kuvia ja kaikki yaoit ;_; Myös joitakin lähes tarpeettomia ohjelmia poistelin.
Yritän tässä jos saisin vielä eheytettyä joitakin tiedostoja
//Tässä välissä kone tiletti..

Tähänkin jatkoin vielä jotain jorinaa, sain valmiiksi, mutta tiletti toisen kerran ja katosi enkä nyt uskalla alkaa sepittämään ettei taas jumita -___- Tämä ei anna tehdä mitään.


//Päätin nyt että irrotan piirtiksen kokonaan koneesta, jos vika onkin siinä, ettei kone tykkää piirtiksen tilteistä. Nyt ei ole sitten koko päivänä valittanut mitään ja eheytyskin toimii. En vaan voi nyt ennen joulua piirtää.. Mutta eipä tuo vakavaa.

...Torstai 13.12.2007 17:52

UAAGH. Jotenkin aika kamala päivä. Kuntotesti meni kohtalaisesti, bilsan koe huonosti ja loppupäivä oli pelkkää rääkkiä. Kaks Hämärän tuntia (enkku ja ruotsi), äikkää ja hissaa.
Linkussa koko matkan ajan kuului onnittelu laulut yhdelle seiskaluokkalaiselle tytölle, jopa mikkiin kävivät kerran laulamassa, mutta ei onnistunut toista kertaa kun mikki hajosi. Radiokin oli mykkänä sen jälkeen hetken.
Kotona tajusin huoneeseen astuessa että patteri oli jäänyt päiväksi päälle. Täällä on helevetin kuuma. Pitäs lukee kemian kokeisiin.. Ei jaksais, mutta ei oo kyllä muutakaan tekemistä.
Ottaa päähän kaikki, Jere varsinkin kun tunkee syömään eilen tekastuja karkkeja, näprää mun kännykkää, lässyttää gerbsuille ja jaksaa pälättää. Iskä katto vähän oudosti kun käskin Jereä häipymään.. Eipähän tuu kukaan enään selittään mitään.
Ei huvita piirtääkkään. Itsetunto kuoli.

JayKeskiviikko 12.12.2007 19:57

Koululle oli eilen tullut fimo-massat, jotka tilattiin viime viikolla. Miniatyyrifimoa ihonvärisenä kolme 500g pakettia ^__^ Vihdoin saa nuken teko operaatio alkunsa. Tutoriaalit esiin.

Olisin itte ottanut nukkefimoa vaalean ihonvärisenä, mutta muut halusivat miniatyyrifimoa niiin nöyrryin sitten ja jos innostun, saatan hommata ittelle sitten joskus nukkefimoa. Kattotaan miten homma etenee 8P

Obseessio.Sunnuntai 09.12.2007 12:35

Kyyläsin taas BJD-nukkeja illalla. Rakastan <3 Mutten voi koskaan saada :''D
Piirtelin sitten Jokeri-pojan ja nyt koitan saada tätä valmiiksi. Piikku hiljaa. Lyikkäri suhero tästä tulee, en halua värittää.

Paljastin eilen vanhemmille että haluaisin uuden piirtiksen ja vihjasin jotain wacomista. Saa nähdä kuinka käy :''D Mitään muita toiveitani en oo noille kertonu, enkä taida edes kehdata enempää ilmoille päästää kun piirtikset on niin kalliita. Ja muutenkin kun en TARVITSE mitään.

Tänään pitäs jaksaa möllöttää kotona, tuhertaa Jokeri-poika loppuun ja.. Umah. Ei mitään tekemistä tälle päivälle.

Nyt kahvia juomaan ja nenää niistämään.

Unia?Torstai 06.12.2007 13:28

Näin taas kummia unia. Ensimmäinen jonka muistan, liittyi yhteen meidän koulun poikaan, joka joskus kauan sitten istui mun vieressä linkussa(muualla ei ollut paikkoja. piste). Unessa tämä poika hymyili mulle joka välissä ja mä hymyilin toki takaisin. Sitä kesti unessa jonkin aikaa, en tiedä mitä tein siinä välissä kun tuntui että niiden hymyjen välissä oli aina jotain, mutta kuin sitä ei olisi näytetty tässä "elokuvassa". Sitten yhdessä välissä se nosti kätensä päänsä sivulle ja kuiskasi mulle että "Call me." Ja myöhemmin jossain oudossa koulun ruokalassa antoi mulle puhelimensa. Minä istuin kavereitten kanssa samassa pöydässä ja räpläsin sitä sen puhelinta ja laitoin oman numeroni siihen ja sen numeron omaani. Vilkuilin sitä viereisessä pöydässä kokoajan. En syönyt siinä välissä ollenkaan.
Myöhemmin taas eri kohtauksessa annoin sen puhelimen takaisin. Sitten siinä me aina välillä oltiin kahestaan ja hymyiltiin vaan kokoajan :''D Oudointa hommassa on se, etten oikeasti koko tyypistä edes välitä. On se toki söpö, mutta ei :'D

Toivon muuten syvästi ettei kukaan meidän koulusta satu lukemaan tätä X''D Tai kukaan niistä, jotka siinä linkussa istuivat silloin.

Sitten tuli perään toinen uni. Olin Jämsässä, vaikken edes tiedä millaista siellä on, joten ei oikea Jämsä. Olin siellä Marpan kanssa, vaikkei Marppa ollut itsensä näköinen. Hällä oli tummat laineilevat hiukset joissa oli jossain kohdassa vaaleaa, mutta ei puolta päätä niinkuin oikeasti.
Me mentiin parturiin, jossa oli kolme tuolia keskellä lattiaa rivissä ja peilit yhdellä seinällä ja kampaajille tilaa toisella puolella. Kolme ihmistä pääsi kerrallaan sisään kampaamoon, sinne jonotettiin ulkopuolella. Joku poika, minä ja Marppa mentiin istumaan ja mä sain paikan omistajan ja täten parhaan kampaajan. Se oli joku keski-ikäinen mies :'D Ne tunki peruukit kaikkien päähän ja mulla oli semmoinen outo oranssi. Sitten se mies alkoi kyselemään millaista tukkaa suunnittelin ja selitin sille pitkästi ja se oli vaan että ou nou, mutta alkoi leikkelemään sitä peruukkia. Kattelin itteäni peilistä, en näyttäny itseltäni. Mulla ei ollut näytä kamalia hampaita :''DD Ja olin muutenkin paljon nätimpi. Mietin että mulle sopis oranssit hiukset ja se malli, miten se oli sen peruukin leikannut oli tosi nätti. Sain sen peruukin sitten pois päästä ja mullakin oli sellainen tukka, millaiseksi se sen peruukin oli leikannut. Mutta normaalin värinen.

Sitten yhdeksän aikaan nousin ylös ja makoilin sängyssä. Avasin koneen ja hilluin vähän aikaa keittiössä mutta päätin mennä vielä nukkumaan. Se sitten venyikin ja ylhäällä oltiin tasan kello 11. Ainakin kunnon yöunet (=Reilu 10 h.) pitkästä aikaa. Vähän univelkoja pois.
;_______; Kaisa antoi minulle lauantaina joululahjan. Semmoinen nätti suklaasydän jossa lukee Hyvää Joulua. Olin jättänyt sen ikkunalaudalle muka "viileään", mutta sitten kun mun patteri on rikki, eikä sitä voi säädellä. Se on joko on(30 astetta) tai off(nollassa). Joten tajusin tänään että suklaa on pelkkä möntti täällä pussissa : < En säästäkään sitä sitten jouluun kuten ajattelin, syön sen nyt. Hyvältä maistuu mönttinäkin XD

Do not.Sunnuntai 02.12.2007 23:45

Marppa älä itke :< Meissä jokaisessa on piirteitä, joista kaikki eivät pidä. Mutta kaikissa on myös hyviä, ihania piirteitä, joista ei voi olla pitämättä.

Sä et ehkä ole hyvä liikunnassa, mutta sulla on taitoa piirtämisessä. Sä osaat olla hieno ystävä, vaikket aina jaksaisikaan kuunnella. Kukaan meistä ei oo täydellinen, mutta hyvät puolet korvaa usein huonot. Niin myös sun tapauksessa. Kaikki vaan ei huomaa sitä.

Mä haluaisin pamahtaa sinne. Tuoda jonkun supalahjan ja lyödä sua, koska sä et sais virua itsesäälissä vaan sun pitäs jaksaa nostaa se pää ylös ja vääntää naama hymyyn. Ei meistä kukaan jaksa aina ilonen olla, mutta ei me haluta nähdä ketään maassa. Joskus on hyvä olla masiskausia, myöhemmin niille voi nauraa ja huomata kun toiste on sitten niin mahtava olo.
Mä haluaisin pistää sut nauramaan, pitämään hauskaa ja lahjottaa sulle piparin. Kya.

Ja se ei todellakaan ole sun arvonen. Sä oot arvokas ihminen ja sä tarviit vertases, vaikka siihen kestäis vähän kauempi odottelu.

Mä en voi käskee sua olemaan ilonen tai taikoa sulle hyvää mieltä. Se oot sinä joka elämästäs vastaa. Maailma kaipaa kaltasias ihmisiä. Sä et saa johdattaa teitä sukupuuttoon.

Ja hae särkylääkettä ja mee nukkumaan. Huomenna on taas parempi päivä ^__^

Nukkeobsessio alkaaTiistai 27.11.2007 17:50

Maanantaina kuviksen ope ilmoitti, että aloittaisimme tekemään savitöitä. Kaikki tuntuivat olevan myönteisiä asialle.
Vaihtoehtoina punainen ja valkoinen savi. Ite otin valkoista.

Tunnilla mietin kauan mitä tekisin. Koko tunnin aikana sain vain paiskottua sitä savikimpaletta pöytään. Harmi kun ei ole tuplatuntia vaan tunnit on jaettu kahdelle päivälle : < Harmillista töiden kannalta.

Tänään menin luokkaan jo välitunnilla ja kysyin kuviksen opelta onnistuisiko tämä nukkeidea. Merja oli sitten että no varmasti onnistuu ja selitti miten oli itse joskus tehnyt savesta nuken. Sain hyviä vinkkejä ja kahden kaverin kanssa aloitettiin näperrys. Toivottavasti tämä onnistuu~

Nukkeni pää on n. 4,5x4 cm, mutta muotoilen sitä vielä. Silmät ovat kuopissaan ja nenä nöpöttää ulkona päästä. Suuta en uskaltanut vielä yrittää enkä korviin ehtinyt. Kissankorvat sille taitaa tulla, jos onnistuu. Pitää myös kovertaa pää ontoksi, muuten se räjähtää uunissa. Tämän kannalta olisi ollut järkevämpää käyttää itsestään kuivuvaa savea, mutta se olisi pitänyt maalata eikä sitä kuulemma ollut tarpeeksi kaikille kolmelle.
Onneksi kuviksen ope antaa meille aikaa. Ei ole kiire seuraavan työn tekemiseen, vaikka muut sitä aloittaisivat.

Onko muuten kellään ideoita hiuksiin tai niveliin? Itse mietin nivelongelmaan ratkaisuksi sitä, että jokaisen nivelen kohdalle saveen tekisi pienet reiät, joista saisi sitten myöhemmin pujautettua langat pitämään osat paikallaan. Näin nivelet saisi ainakin liikkumaan. En kuitenkaan halua nukestani mitään lelua, jota retuutetaan miten haluaa. Savi kuitenkin sen verran herkkää lohkeamaan.
Olkapää ja pakara alueet on hankalia.. Olisi kiva saada nukke istumaan ja liikuttamaan käsiään muualtakin kuin kyynärtaipeesta ja ranteesta.

Meshut.Lauantai 24.11.2007 17:58

Kukaan ei ehtinyt käskeä olla tuhlaamatta rahoja ajoissa. Messut meni hyvin ja oli ihan kivaakin, vaikka nyt ihan poikki.

Sain käsiini Romeon ja Julian pöydästä khakin vihreän puuvilla huivin(7.90e), ruutuhuivin(12.50e) ja viisi pinssiä(yht. 5e). Lisäksi ostin pehmiksen(2e) ja limupullon puoliksi(1e) Eli 28.40e.

Olisin jäänyt katumaan jos en olisi ruutuhuivia ostanut. Se oli kallis, mutta must have. Se on ihana ^___^ Olisin halunnut sen ruutuvyönkin.. Tai edes niittivyön.. Mutta ne oli liian kalliita :'D Ei jäänyt pahasti harmittamaan. Ihania laukkujakin siellä oli 8D ~ <3

Hihi. Sain joululahjani nyt. Nyt on vielä vähän rahaa kavereitten joululahjoihin 8P

I feel good.Lauantai 24.11.2007 00:51

Sain mummulta taas kympin :''D Ja iskä lätkäs käteen 20 euroo lisää messuille, joita järjesteltiin koko päivä. Paitsi puoli koulua, joka lusmus -__- Vitutti kun niitten hommat jäi meille.

Huomenna pitää herätä normaalisti linkkuun, paitsi pysäkille hippasen vähän aikaisemmin, koska tulee pitempi linkkumatka, sillä käydään ylimääräsiä mutkia. Ihanaa hössötystä tää messuaika.

Tänään oli menny kaks linkkua rikki. Toinen oli ajanut ojaan ja öljyt oli karannu pihalle ja jotain :'D Toisesta meni vaihteet paskaksi ja meidän piti viedä sen linkun oppilaat koteihinsa. Nyt tiedän taas missä meidän luokkalaisia asuu :''D Oli kyllä helvetin pitkä linkkumatka kun ämppäristäkin loppui patterit.
Sitten meidän linkkukin meinas hyytyä yhteen risteykseen. Oli liukasta ja semmonen oikein loiva ylämäki niin suttas vaan. Siinä viis minuuttia vekslata linkku matkaan.

Kotona nyt tajusin, etten oo piirtäny pitkään aikaan mitään. Ei oikeastaan tee edes mieli, vaikka tavallaan haluaisinkin. Joulukorttien piirtourakka pitäisi aloittaa ennen kun on liian myöhästä. Aoilla tekee hirveästi mieli ropettaa >___< Mutta kun missään ei ole minun vuoro enkä viitsisi uutta aloittaa kun jo niin monessa sillä ropetan..
Ja kun tiedän että pian tulee taas koeviikot.. Otan nyt niin rennosti kun mahdollista ja yritän saada piirrettyä heti kun inspaa.

Huah. Toivottakaa hauskaa messupäivää ja kieltäkää tuhlaamasta rahoja. Säästän niitä Oulupäivää varten ^__^