IRC-Galleria

Yö:

23:00-0:00
Iltahäröilyt, kone kiinni.

0:00-1:00
Sängyssä pyörimistä ja unen ettimistä. Gerbsut olkkariin peuhaamaan.

1:00-2:00
Ite perässä olkkariin. Gerbsujen tuijottelua 20 min. Nojatuolissa löhöämistä.

2:00-3:00
Syön mandariineja ja luen satuja olkkarin lattialla selkä patteria vasten ja kissa vieressä.

3:00-4:00
Neljän mandariinin ja seitsemän sadun jälkeen peitto kainalossa ja tyyny kourassa nojatuoliin pikku myttyyn ja kissa syliin. Nukahdin jopa hetkeksi.

4:00-
Siirryin sohvalle ja tattaraa nukuin aamuun asti. Heräsin siihen kun äiskä nousi ylös kuuden maissa :'D

Tämä oli jo neljäs yö kun unet jää "hieman" liian vähälle. Jotenkin.. känninen olo..

Taas on joululahjat jaettu ja..Maanantai 24.12.2007 22:01

..päädyin siihen tulokseen, että mukava jouluaatto ja mainiot lahjat. Enemmän sain kun toivoin.

Toivelistalla oli vain uusi piirtis ja sain:

Wacom intuos3 A5 piirtopöydän
Pyjaman
Muhkean peiton ja tyynyn
Korvikset
Marianne rasia
Julia rasia
90 euroa
Söpön vihreen pussukan, jossa oli hanskat, alkkarit ja pyjaman kanssa samaa sarjaa olevat sukat

Ja lisäksi, koska Jere sai uuden koneen näyttöineen ja näppäreineen, mä sain sen vanhan näppäimistön ja yhen kiintolevyn.

Jeren kanssa yhteiseksi saatiin Potteri- ja Simpsons-leffat sekä kamera ja suklaata.

Kiitos <3

:DMaanantai 24.12.2007 13:47

Hyvee Joulua kaikille n___n Ja hauskaa syntymäpäivää Kaisalle vielä kerran :P

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.12.2007 00:58

En edisty..

Vihannin yökirkko 20.-21.12.2007Perjantai 21.12.2007 16:57

Tapahtuma, jonka ansiosta tuskin koskaan enään koulu järjestää oppilailleen yökirkkoa.

Ensin torstaina vietettiin normaali koulupäivä, jonka kaksi viimeistä tuntia pyhitettiin koulun yhteiseen pikkujouluun. Oli tanssia, näytelmiä (dins dins) ja musiikkiesityksiä.
Pikkujoulun jälkeen ihmiset pakkautuivat linja-autoihin, vihantilaiset kylille ja kotiin ja me muutamat sivukyläläiset jotka jäätiin vihantiin, lähdettiin huitelemaan.

Minä ja Kati käppäiltiin rauhassa ensin pankkiin, pankilta Just zullen myymälään vaan kyyläämään poistomyynnissä olevia vaatteita. Ärrän kautta mentiin sitten karkkipussit kourassa kirjastoon.
Siellä meniki sitte reilut pari tunta kun Kati lähti ja Katsulle olin luvannu odotella kirjastolla.
Pääsin sitte koneellaki käymään, mutta kun en varausta tehnyt niin en kauaa viittiny olla.
Kirjastolta sitten nappasin veljelle kaks Eoin Colferin kirjaa ja itelle kolme kirjaa lisää. Jouluksi luettavaa :D Eikä mitään ihan lätysköitä.

Kirjastolta lähdettyäni oli jo alkanut sataa ja vesi alkoi jäätyä hiekan päälle. Matkalla oli jo aika liukasta. Mummolla sain onneksi levähtää monta tuntia, syödä pitsaa ja karkkia ihan rauhassa. Kattelin töllöä ja tein sudokuja sekä pälätin mummon kanssa.

Vartin yli yhdentoista lähin liukastelemaan koululle päin. Kylän toiseen päähän. Lensin kerran ja kävelin välillä ojassa ja tien puolellakin kun jalkakäytävällä ei hiekkaa ollut jään pinnalla enään ollenkaan.
Koululla sitten märkänä ja erittäin hehkeänä. Sain kivan mustelman ja vasen olkapää on vähän kipeä :'D
Juotiin kaakaot kavereitten kanssa ja tekstailin Jennille, joka oli linja-autossa. Sen linja-auto oli poikittain Luohuan tiellä. Kuultiin sitten että toinen linkku oli myös ajanut ojaan tai jotain. Joten kumpikaan niistä linkuista ei sitten kirkolle päässy ja oppilaat vietiin takaisin kotiin, kun eivät kirkkoon enään millään ehtisi.

Me lähdettiin koululta kävelemään kirkkoon, oikastiin ala-asteen kautta(, mikä ei ollu kovin hyvä idea...) Katin kanssa käsikynkässä, jotta ei lennettäis nurin.
Päästiin kirkkoon jopa ennen kuin menot alkoivat.

Kirkosta pois päästiin vartin yli puolen yön ja me harvat Vihantiin jääneet kuljetusoppilaat saatiin taksikyyti kotiin. Mine olin sitten joskus vähää vaille kaksi kotona kun piti kierrellä mutkia ja vielä niin hitaasti kun joka paikkaa ei ollu ehditty hiekottaa.

YattaTorstai 20.12.2007 00:31

Nyt on pää toista kertaa uunissa. Ensimmäisellä kerralla kasvoista puuttuivat huulet ja korvat. Samalla katsoin tuleeko steariini ulos(=tulivat, mutta ei pahasti).

Nyt toisella kerralla kaikki on paikoillaan ja menen käymään välissä suihkussa. Kuvan voisin ottaa sitte toiste. Nyt en ehi enkä huomenna oo kotona kuin aamulla.

Steariinit tuli ulos taas :'D Mutta hion niitä sitten pois kun saan ostettua sitä hiomapaperia huomenna. Wii.

Ja projekti alkakoon \oMaanantai 17.12.2007 17:57

Koululla en saanut mitään aikaiseksi, eivätkä saaneet kaveritkaan. Tutusteltiin vaan fimoon ja tutkittiin miten se käyttäytyy. Perin mukavan oloista massaa on.
Otin sitten köntin kotiin ja sen sijaan että lukisin hissaa, aloitankin projektiani 8D Tajusin että ei olekaan sellaisia styroksi palloja sinne alle, mutta taiteilen jostain muusta vahvistetta. Ilman ei onnistu, pää muokkautuu miten sattuu eikä sitä saa pysymään muodossaan.

Tsiudiu ->

ItkupotkuraivariLauantai 15.12.2007 22:13

Tietokone källittää. Tilttailu alkoi eilen illalla ja jatkuu yhä. Yhtäkkiä ei hiiri liikukkaan eikä mitään tapahdu. Käynnistän koneen uudelleen ja toivon hartaasti että löytäisin mikä tässä on vikana.
Mikään koneella oleva virus-ohjelma ei löydä vikaa, lämmöt ovat lähes normaalit, suoritinkin pysyy 50-54 asteessa.
Sain tyhjennettyä konettani hieman, vaikka lähtikin reilut 300 kappaletta, paaljon kuvia ja kaikki yaoit ;_; Myös joitakin lähes tarpeettomia ohjelmia poistelin.
Yritän tässä jos saisin vielä eheytettyä joitakin tiedostoja
//Tässä välissä kone tiletti..

Tähänkin jatkoin vielä jotain jorinaa, sain valmiiksi, mutta tiletti toisen kerran ja katosi enkä nyt uskalla alkaa sepittämään ettei taas jumita -___- Tämä ei anna tehdä mitään.


//Päätin nyt että irrotan piirtiksen kokonaan koneesta, jos vika onkin siinä, ettei kone tykkää piirtiksen tilteistä. Nyt ei ole sitten koko päivänä valittanut mitään ja eheytyskin toimii. En vaan voi nyt ennen joulua piirtää.. Mutta eipä tuo vakavaa.

...Torstai 13.12.2007 17:52

UAAGH. Jotenkin aika kamala päivä. Kuntotesti meni kohtalaisesti, bilsan koe huonosti ja loppupäivä oli pelkkää rääkkiä. Kaks Hämärän tuntia (enkku ja ruotsi), äikkää ja hissaa.
Linkussa koko matkan ajan kuului onnittelu laulut yhdelle seiskaluokkalaiselle tytölle, jopa mikkiin kävivät kerran laulamassa, mutta ei onnistunut toista kertaa kun mikki hajosi. Radiokin oli mykkänä sen jälkeen hetken.
Kotona tajusin huoneeseen astuessa että patteri oli jäänyt päiväksi päälle. Täällä on helevetin kuuma. Pitäs lukee kemian kokeisiin.. Ei jaksais, mutta ei oo kyllä muutakaan tekemistä.
Ottaa päähän kaikki, Jere varsinkin kun tunkee syömään eilen tekastuja karkkeja, näprää mun kännykkää, lässyttää gerbsuille ja jaksaa pälättää. Iskä katto vähän oudosti kun käskin Jereä häipymään.. Eipähän tuu kukaan enään selittään mitään.
Ei huvita piirtääkkään. Itsetunto kuoli.

JayKeskiviikko 12.12.2007 19:57

Koululle oli eilen tullut fimo-massat, jotka tilattiin viime viikolla. Miniatyyrifimoa ihonvärisenä kolme 500g pakettia ^__^ Vihdoin saa nuken teko operaatio alkunsa. Tutoriaalit esiin.

Olisin itte ottanut nukkefimoa vaalean ihonvärisenä, mutta muut halusivat miniatyyrifimoa niiin nöyrryin sitten ja jos innostun, saatan hommata ittelle sitten joskus nukkefimoa. Kattotaan miten homma etenee 8P