IRC-Galleria

Haikea olo, naapurin nuorimmainen jätti perheensä ja läheisensä viikonloppuna. Kaverini pikkuveli oli tämän pojan kanssa hyvä kaveri, ja vähän surettaa kaikkien puolesta. Äiskä ja saman kaverin äiti kävivät viemässä suruvalittelu kynttilän naapuriin ja minäkin sitten istuskelin siinä kun keittiön pöydän ääressä juttelivat naapurista palattuaan. Kaverin pikkuveli kuulemma on liiankin hiljaisena ollut :<

Oon huudattanu koko illan t.A.T.u:n Gomenasai-piisua, aivan ihana ;___; <3 Alko tekeen mieli piirtää jotain, mikä ei aiheeseen liity, mutta missä saisi vähän purettua itekkin ajatuksia, vaikka ei naapurin poika niin läheinen ollutkaan. Mietin vaan sitä kaverin pikkuveljeä ja muita naapurin poijjaan kavereita ja ala-asteelaisia luokkatovereita ja perhettä.. Se on iso pala pienille ja suurillekin ihmisille. Kun miekään en ymmärrä, vaikka monia oon jo menettänytkin.

Mutta osaan olla taas hemmetin tyytyväinen omaan tilanteeseeni. Toivottavasti naapuriperhe pärjää.

Uusia koteja(ko?)Sunnuntai 20.01.2008 02:01

Gerbsu-poijjaat saivat oman lasisen akvaarionsa. Touhua on piisannut ja näyttävät nauttivan neljä-viisi kertaa suuremmasta kodistaan, eivätkä purutkaan enään katoa mystisesti ulkopuolelle kuten edellisessä kopperossa.
Tuota lamppua nyt en yleensä päällä pidä.. On niin hemmetin kirkas.

Kissa puolestaan majoittautui entiseen kotiin, ehkä saalistusvietin viemänä, tai sitten ei.

Ja laadusta ei puhuta...
Tapahtumarikas vuosi kaiken kaikkiaan, ja kaikesta saan kiittää teitä <3
Yö:

23:00-0:00
Iltahäröilyt, kone kiinni.

0:00-1:00
Sängyssä pyörimistä ja unen ettimistä. Gerbsut olkkariin peuhaamaan.

1:00-2:00
Ite perässä olkkariin. Gerbsujen tuijottelua 20 min. Nojatuolissa löhöämistä.

2:00-3:00
Syön mandariineja ja luen satuja olkkarin lattialla selkä patteria vasten ja kissa vieressä.

3:00-4:00
Neljän mandariinin ja seitsemän sadun jälkeen peitto kainalossa ja tyyny kourassa nojatuoliin pikku myttyyn ja kissa syliin. Nukahdin jopa hetkeksi.

4:00-
Siirryin sohvalle ja tattaraa nukuin aamuun asti. Heräsin siihen kun äiskä nousi ylös kuuden maissa :'D

Tämä oli jo neljäs yö kun unet jää "hieman" liian vähälle. Jotenkin.. känninen olo..

Taas on joululahjat jaettu ja..Maanantai 24.12.2007 22:01

..päädyin siihen tulokseen, että mukava jouluaatto ja mainiot lahjat. Enemmän sain kun toivoin.

Toivelistalla oli vain uusi piirtis ja sain:

Wacom intuos3 A5 piirtopöydän
Pyjaman
Muhkean peiton ja tyynyn
Korvikset
Marianne rasia
Julia rasia
90 euroa
Söpön vihreen pussukan, jossa oli hanskat, alkkarit ja pyjaman kanssa samaa sarjaa olevat sukat

Ja lisäksi, koska Jere sai uuden koneen näyttöineen ja näppäreineen, mä sain sen vanhan näppäimistön ja yhen kiintolevyn.

Jeren kanssa yhteiseksi saatiin Potteri- ja Simpsons-leffat sekä kamera ja suklaata.

Kiitos <3

:DMaanantai 24.12.2007 13:47

Hyvee Joulua kaikille n___n Ja hauskaa syntymäpäivää Kaisalle vielä kerran :P

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.12.2007 00:58

En edisty..

Vihannin yökirkko 20.-21.12.2007Perjantai 21.12.2007 16:57

Tapahtuma, jonka ansiosta tuskin koskaan enään koulu järjestää oppilailleen yökirkkoa.

Ensin torstaina vietettiin normaali koulupäivä, jonka kaksi viimeistä tuntia pyhitettiin koulun yhteiseen pikkujouluun. Oli tanssia, näytelmiä (dins dins) ja musiikkiesityksiä.
Pikkujoulun jälkeen ihmiset pakkautuivat linja-autoihin, vihantilaiset kylille ja kotiin ja me muutamat sivukyläläiset jotka jäätiin vihantiin, lähdettiin huitelemaan.

Minä ja Kati käppäiltiin rauhassa ensin pankkiin, pankilta Just zullen myymälään vaan kyyläämään poistomyynnissä olevia vaatteita. Ärrän kautta mentiin sitten karkkipussit kourassa kirjastoon.
Siellä meniki sitte reilut pari tunta kun Kati lähti ja Katsulle olin luvannu odotella kirjastolla.
Pääsin sitte koneellaki käymään, mutta kun en varausta tehnyt niin en kauaa viittiny olla.
Kirjastolta sitten nappasin veljelle kaks Eoin Colferin kirjaa ja itelle kolme kirjaa lisää. Jouluksi luettavaa :D Eikä mitään ihan lätysköitä.

Kirjastolta lähdettyäni oli jo alkanut sataa ja vesi alkoi jäätyä hiekan päälle. Matkalla oli jo aika liukasta. Mummolla sain onneksi levähtää monta tuntia, syödä pitsaa ja karkkia ihan rauhassa. Kattelin töllöä ja tein sudokuja sekä pälätin mummon kanssa.

Vartin yli yhdentoista lähin liukastelemaan koululle päin. Kylän toiseen päähän. Lensin kerran ja kävelin välillä ojassa ja tien puolellakin kun jalkakäytävällä ei hiekkaa ollut jään pinnalla enään ollenkaan.
Koululla sitten märkänä ja erittäin hehkeänä. Sain kivan mustelman ja vasen olkapää on vähän kipeä :'D
Juotiin kaakaot kavereitten kanssa ja tekstailin Jennille, joka oli linja-autossa. Sen linja-auto oli poikittain Luohuan tiellä. Kuultiin sitten että toinen linkku oli myös ajanut ojaan tai jotain. Joten kumpikaan niistä linkuista ei sitten kirkolle päässy ja oppilaat vietiin takaisin kotiin, kun eivät kirkkoon enään millään ehtisi.

Me lähdettiin koululta kävelemään kirkkoon, oikastiin ala-asteen kautta(, mikä ei ollu kovin hyvä idea...) Katin kanssa käsikynkässä, jotta ei lennettäis nurin.
Päästiin kirkkoon jopa ennen kuin menot alkoivat.

Kirkosta pois päästiin vartin yli puolen yön ja me harvat Vihantiin jääneet kuljetusoppilaat saatiin taksikyyti kotiin. Mine olin sitten joskus vähää vaille kaksi kotona kun piti kierrellä mutkia ja vielä niin hitaasti kun joka paikkaa ei ollu ehditty hiekottaa.

YattaTorstai 20.12.2007 00:31

Nyt on pää toista kertaa uunissa. Ensimmäisellä kerralla kasvoista puuttuivat huulet ja korvat. Samalla katsoin tuleeko steariini ulos(=tulivat, mutta ei pahasti).

Nyt toisella kerralla kaikki on paikoillaan ja menen käymään välissä suihkussa. Kuvan voisin ottaa sitte toiste. Nyt en ehi enkä huomenna oo kotona kuin aamulla.

Steariinit tuli ulos taas :'D Mutta hion niitä sitten pois kun saan ostettua sitä hiomapaperia huomenna. Wii.

Ja projekti alkakoon \oMaanantai 17.12.2007 17:57

Koululla en saanut mitään aikaiseksi, eivätkä saaneet kaveritkaan. Tutusteltiin vaan fimoon ja tutkittiin miten se käyttäytyy. Perin mukavan oloista massaa on.
Otin sitten köntin kotiin ja sen sijaan että lukisin hissaa, aloitankin projektiani 8D Tajusin että ei olekaan sellaisia styroksi palloja sinne alle, mutta taiteilen jostain muusta vahvistetta. Ilman ei onnistu, pää muokkautuu miten sattuu eikä sitä saa pysymään muodossaan.

Tsiudiu ->