IRC-Galleria

Hoo.Torstai 15.05.2008 00:35

Mein linkku ajo ojaan :'D

Kaisa peykele.Maanantai 12.05.2008 02:06

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Laulujen ei tarvitse olla järjestyksessä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat viisi henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.

1. Anna Tsuchiya - cocoon
2. Olivia - Bleeding Heart
3. Imogen Heap - The Walk
4. Bôa - Twilight
5. Paramore - Crushcrushcrush
6. Imogen Heap - Headlock
7. Olivia - Blind Unicorn

Huaastan..

Maappa
Kitsuneko
Saintjuste
Miippa-
Poikaneula
Äitellä on lauantaina synttärit ja sunnuntaina on äitienpäiväkin. Mä lupasin kerran piirtää sille joskus jotain, ja eikö nyt ois aika hyvä hetki?
Mutta sellainen pieni visioinspiraatioajatushoo ois aika kiva... 8D

Ja kaikki alkoi siitä kun..Keskiviikko 16.04.2008 09:45

..Olin hyvin vähällä myöhästyä koulusta. Kello oli viittä vaille lähtöä ja vedin vasta vaatetta pyjaman tilalle. Ehdin kuin ehdinkin ulos, missä ruoho vihersi ja jokunen kukka yritti tunkeutua maan pinnalle. Hyppäsin aidan yli, sillä oli jo kiire. Tennarit oli solmimatta ja repussa oli mitä sattuu kirjoja ja kädessä retkotin paria kynää.
Pysäkillä vastassa oli valtava hämähäkki ja pakoilu sen kanssa muuttui peliksi, jossa hämähäkkiä piti väistellä. Hävisin pelin, mutta linja-auto pörhälsi jo paikalle, tai siis, ohi.
Naapurin mokupoika juoksi linkun perään (se tuli väärästä suunnasta, normaalisti ei tulisi sieltä), joten mäkin lähdin juoksemaan ja huitomaan käsiä.
Yhtäkkiä tuli hämärä ja koska linkku ei meitä huomannut, me alettiin huutamaan isoon ääneen ja linkku pysähtyi.
Päästiin sisään ja kävelin pitkin sen pienen linkun tosi pimeää käytävää, en meinannu nähä omia jalkojani.
Menin aivan taakse, sillä kaverin takana ei ollut tilaa ja muutenkin linkku vaikutti aika täydeltä. Takapenkkien takana oli ihme tyynyt, joilla niilläkin ois voinu istua, mutta istuin normaalisti penkkiin.
Ja uni loppu siihen.

...Tiistai 08.04.2008 18:50

Stanan stana..
Mitähän tästä tulee. Tuo koira. Se on ihana ja hyväluontonen, mutta tää oli jo kolmas kerta ku se purasee jotakuta ihan lähiaikoina.

Laitettiin eilen ne mokkapalat uuniin talteen, ettei kissa tai koira syö niitä. Nyt sitte aloin kaivamaan niitä sieltä uunista ja veli leikki jotain koiraa siinä lattialla.
Laku on kytänny niitä paloja hirveesti ja seki sitte tietty tuli siihe että seki haluaa. No se sitte kai kuvitteli että ne on vaan sen ja että veli omii niitä ja alko rähisee. Minä karjun koiralle ja kohta o iskäki siin.. veljel nyt nenän vieres haava..

Vitun vittu jos tuo koira jatkaa tota ;_____; En haluu aatella..

Miten sitä sais koulutettua? Veljen nyt ainaki pitää ilmasta koiralle että se on korkeemmalla, eikä koira saa pompottaa sitä. Ja pitää vähä kaikkien kattoo miten sen koiran kanssa on, varsinki syömisten kanssa.. Kaikki nuo puremiset ku on liittyny ruokaan ja se on ollu tommosta alistavaa varottelua tai jotain.


// Tajuttiin, että koko tää koiran vihamielisyys on alkanu nyt tänä talvena - se joutu kiinni. Eli sille rakennettiin tuo aitaus että se ei saa olla vapaana koska se haukkuu ohikulkijoita..
Pitää yrittää olla sen kanssa enemmän ulkona, ettei se ahistu..

Leivoin.Maanantai 07.04.2008 20:09

Mokkapaloja sydämmenmuotoisessa piirasvuoassa :3
Se kuorrute oli niin hyvää, että jouduin tekemään sitä vähän lisää, että se riitti ite mokkapaloihinki.

Olin eilen oulaisissa.Perjantai 04.04.2008 20:47

Mentiin kaverin kanssa suoraan koulusta Oulaisiin ja oltiin siellä koko ilta. Käytiin yhdellä kaverilla ja kierreltiin kaupat läpi. Nappasin matkaan semmosen ihanan vihkon ja t-paidan. Sitte me syötiin paketillinen lakritsi-suklaa jätskiä Tokmannin ja kenkäkaupan välissä olevan ihme betonitötterön päällä. Ihmiset kyttäs, ku päiväkään ei ollu niin kaunis että yleensä jätskiä syötäis.
Oli kivaa vaikka olinki lentsussa.

Ja koska olin Oulaisissa, mun ois pitäny jaksaa lähteä tänään uimaan mutta en lähteny kouluun vaan nukuin koko päivän kotona ^__^

Keksikääpä millä täytän tuon vihkon 8DD

Jei. Oulu <3Lauantai 29.03.2008 21:56

Pääsin taas käymään Oulussa Kaisan kanssa, matkaan lähti parin tunnin aikana 70 euron edestä tavaraa. Olin jo ennen lähtöä melko varma kaikesta mitä tuun rahoillani ostamaan ja sain vielä extraakin äiskältä. Listalla oli A3 lehtiö, vesivärit, CD-levy ja mahdollisesti kengät.

Ostin suomalaisesta sellasen elefantti A3 lehtiön, jossa on 100 arkkia, joten se kestää mulla varmaan seuraavat 10 vuotta. Suomalaisesta ostin myös Winsor &Newton "Cotman watercolours"-vesivärit ja kolme pientä HanArt:in sivellintä. Anttilasta lähti matkaan Paramoren RIOT!-cd ja K-kengästä 39 koon mustat perustennarit joissa on ruutusisus. Ja ennen kun lähdettiin Kaisalle, ostin muumilimsaa, jonka join sitten Kaisalla kun söin sen sipsejä. Olikohan tarpeeksi yksityiskohtaisesti kerrottu? XD

Tässä hillun kengät jalassa ja mietin että mitähän sitä vois piirrellä ja maalata >:D Ideoita vastaanotetaan ilolla.

Hahaha. lol.Perjantai 22.02.2008 08:54

Tuli tässä taas äiskän kanssa puhetta.. Se vei kerran mun suherruksia töihin, koska sen yks työkaveri piirtää ja se halus nähä munki värkkäyksiä. Äiskä sitten otti mun koulupaperipinosta randomisti jotain.
Nyt sitte kysyin, mitä ne siellä sano. Olivat kehuneet ja jotain ja kyselleet oonko mä käyny jotain kursseja yms. Ja sitten ne sano, että mun pitäs päästä jonnekkin, että voisin oppia vielä enemmän kun jo nyt lahjoja kuulemma on.
Äiskälle sitte nauroin että
"Sun pittää sitte sendiä mut johonki taidelukioon."
"No haluaisitko sää oikeesti?"
"Ois se sillee ihan kiva, mut en tiiä."
"Lähin on Oulussa.. Kyl sinne voi hakia, mut ei sinne välttämättä pääse."
"..Ja on varmaan vähä kalliimpaa ja pitäs muuttaa sinne."
"Nii.. Mutta jos sää oikeesti haluat niin.. On sulla tässä vuosi aikaa."

:''D Joo. Moi.

En oo enää pinkki..Sunnuntai 17.02.2008 00:28

.. Oon nyt punanen :3