IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 31.01.2009 22:32

Hohoho, parittaminen on kivaa *3*

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.01.2009 02:18

Nam.

Viel kerran parketti ja sit nukkumaa.

Nauruterapiaa.Tiistai 20.01.2009 23:53

[Ei aihetta]Maanantai 19.01.2009 16:10

Koulusa tässä taas, näitä fyssan paritöitä tehdään ja ku Kati ei oo koulussa niin hommailen yksin näitä. Ei millään kiinnostais ja tuntuu ettei oikein osaakkaan ku ei kuule toisen mielipidettä ollenkaan. Mutta enköhän saa tässä jotain edes aikaseksi, pitää sitte kotona tutustua tähän tarkemmin niin osaaki sitte jotain muille opettaa tästä.
Power Point esitystä valmistelen... yay.

Kohta poisssssss~ Pääsee nukkumaan linkkuun ja nam ^___^

Oli joku konsertti neljännellä tunnilla. Oli se se.. yksi jossain ekassa tai tokassa idolsissa ollu Pauliina laulamassa ja yhet sekosi :--D Saivatpahan nimmarit.

Nyt tuli Railo... Pois tämä~>

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.01.2009 20:19

Kaffee, höystettynä äidin sydämmellä <3 Ihanaa.

En jaksa pillittää, nyt ois ihana päästä ulos, avaamaan vaikka koppia ja hillua samalla ulkona vähä pitempään. Muuten nuo alkaa heti kyselemään ihan kummissaan että mitä mä siellä ulkona hillun ku ei noin pimeällä voi kuvaillakkaan.

Muuttaa haluan~ Oma kämppä, oma kämppä namnamnam. Ku nyt pääsis sinne Lybeckeriin jommalle kummalle linjalle. Audiovisuaaliselle tai kuvalliselle nomnom.
Haaveita nää on, vaikka samalla ne pelottaa ihan saatanasti.
Kukahan pitää Pirkosta huolta sitten ;3; TAI GERBSUISTA DDDD: Ne kuolee... : < Ku nuo ei muista vaihtaa edes vesiä sillon jos oon ollu päivän pois.

Ei jaksais yhtään olla yksin, mutta toisaalta en kyllä kaipaa seuraakaan. Varsinkaan livenä. Koneseuraki katos ihan poks poks vaan ku sain neki angstaamaan. Huoh. Neki kyllästyy muhu viel, iha varmasti.

Pitäsköhän mun nyt sitte alentua pelaamaan sitä simssiä kerta en jaksa mennä muualle eikä tässä ole seuraa. Muttaku plää.

Ens viikonloppuna haluan sinne Ouluun~ Nananananananaa~ Toivottavasti noi sitte päästää mut sinne, taas vaan myhähtivät ku asiasta mainitsin. Rasittavaa.
"Haluisin mennä ens viikonloppuna Ouluu." "Jassoo."
"Mun tekee mieli nukkea." "Jassoo."
"Tahtoisin käydä joskus Porissa." "Jassoo."
Ja sitä rataa.
Pyydän ihan älyttömän harvon yhtään mitään, mutta kai mun toiveet on sitte liian isoja ja vaikeita. Sanoisivatpa suoraan että ei.

Taas vaan kirjotan ja teitä kiinnostaa ihan vitusti jeejee o/ Mut ihaan sama, omakivaa. Ei oo enää ees nii paha olo, vähä semmone pöljä "oonpa paska" olo että ei ihmekkään ettei mua jaksa tänää. Mut enpä mäkää jaksa teitä aina. Yleensä kyllä... Mut joo. Iiihan sama.
Ois kiva laulella jotain.
Sienii kasvaa~

Puol vuot... omg.

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.01.2009 19:46

En halua olla täällä. Haluan pois.

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.01.2009 16:01

Puhutaa niinku mitään ei ois koskaa tapahtunukkaa.. Ehkä parempi nii.
En mä silti voi unohtaa.
Anteeks jos oon erilainen, anteeks jos oon samanlainen.

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.01.2009 14:33

En oikein osaa olla. En tiiä miten suhtautua mihinkään.. Plääh.

Vois periaatteessa mennä fotailemaan, mutta toisaalta ei halua olla yksin. Varsinki ku koneella kerranki ois seuraa. Muualla ny ei tietenkään ole.

Huomenna on taas koulua. Mulla muokkautuu tuo mun hakulomake vielä aika paljo, pitää muistaa puhua siitä sen opon kanssa vaikka huomenna.
Huomenna pitää myös muistaa ottaa tuo korukurssisuunnitelma mukaan, pääsis ehkä jo tekemäänki jotain. Tahtoisin tehdä nuo laatat ensin.. mmn. Nyt en taas tiedä saako sulle tehdä sellasta vai ei.

Vittu, kissa on kuolannu tälle paperille. Mutta en kyllä ala tulostamaan uutta. Olkoot.

Se enkun parijuttu ahdistaa. En yhtään haluais tehdä sitä, vetäisin sen mieluummin vaikka yksinpuheluna. Mmh.

Ois taas niin ihana olla perillä kaikesta ja että ois selkeät suunnitelmat kaiken suhteen. Oliski.

Mitä pidemmälle tää talvi menee, sen sekasemmaksi kaikki menee enkä mä tiedä mitä mä oon tekemässä.
Eilinen nyt ainaki pahensi asiaa vielä, vähä paha olo.
Keväällä oon varmaan ihan paniikissa. Tää ei unohdu.

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.01.2009 12:44

:
D Kone posahti. Tää pöytäkone.
Kävi semmone kiva tsäp ja virtalähe paskaks. Onneks ei koko kone nii saadaa viel tiedot ulos täält. Täs tällanen kuvien siirto operaatio aluillaa. En vaan nyt oikein tiä antaaks noi mulle levyn et polttelen sille vai mitä. Jotai kuvia saisin kuulemma ottaa sellaselle tilattavalle kirjalle.. Mut en sit tiä, mitä sille osais pistellä.

Ihanan vittumaisesti alkanu aamu. Naama on vähä kipee viime yöst mut kätee ei enää satu. Koppia avatessa tuli joku ihana irtorakki perään, onneks tajusin sen aiemmin enkä ottanu Lakua matkaan. Se vaa käpötteli nopee ohi enkä kerenny sit napata sitä pannasta että ois kattonu kenen se on, jos ois ollu merkintää vaikka.
Saatto kyllä olla että omistajat jahtas sitä autolla :---D Koira meni ohi viuh ja heti punanen auto kiitää peräs.

Tässä kaffetta verän. Kone haisee yhä iha oudolta ja se tuntuu pääs. Mut joo, kattelen näit kuvii ja kokeilen pienennel :3 Sit vois suunnitella sitä kirjaa jos ny päätän et hommaan semmosen. Ois se ihan kiva, en vaan tiä mitä sille osais laittaa. "Niinan fotailut osa 1." Lol. Ei iha.

Sit vois piirrellä ja tehä läksyt ja plää. Ei jotenkaan huvita hirveästi tässä koneella istua.

Sori että vaikutan siltä etten välitä.

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.01.2009 00:22

Anteeksi.