IRC-Galleria

Kitsu haasto '^'Tiistai 31.03.2009 19:58

Kerro 10 tosiasiaa itsestäsi.
Sen jälkee haasta 3. kaveriasi tekemään tämä sama.


1. Oon ujo.
2. Välitän ihmisistä.
3. Mulla on huono itsetunto.
4. Osaan riehua.
5. Kuuntelen vähä mitä sattuu musiikkia.
6. Tykkään tanssia, laulaa, piirtää, ropettaa, valokuvata...
7. En osaa riidellä.
8. Vihaan hampaitani, mutta mieluummin nämä kuin ei mitään.
9. Tyttöistyn ja poikaistun yhtä aikaa.
10. Oon saamaton ja laiska.

Extra: HALUAN JÄTSKIÄÄÄÄ ;___;

Enkä haasta ketään.

[Ei aihetta]Tiistai 31.03.2009 15:45

IHAN SAATANAN PAHAA KAHVIA JARMO KEITTI.

[Ei aihetta]Maanantai 30.03.2009 02:13

La cocaina no es buena para su salud,
La cocaina is not good for you

uu uu uu uu uu uu uu uu~

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.03.2009 14:08

Mitähän jos nukkus hetken ja alottas päivän uudestaan..

[Ei aihetta]Lauantai 28.03.2009 21:00

Ja nyt Tutkii Katseellaan väittää, että voisin tehdä rahaa fotauksilla ja tuherruksillani niin että päästäis ulkomaille.

Skannaan joskus ehkä. Harmi ku ei näytä malliltaan ja korva roikkuu minikokoisena liian alhaalla ja sillee.

[Ei aihetta]Lauantai 28.03.2009 20:46

Tänä päivänä Tutkii Katseellaan uudistui. Hän joutui hiusvärikäsittelyyn by. Mömmöpää, joka ei koskaan ennen ole muiden hiuksia värjäillyt, varsinkaan kahdella värillä.
Saapa nähdä mitä tulee.

Vähän aikaisemmin otettiin kisa kumpi näyttää kamalammalta.

[Ei aihetta]Torstai 26.03.2009 22:46

Oops, I forgot the waterbottle on my parents bed and now they know what I have been doing.

[Ei aihetta]Torstai 26.03.2009 20:10


Nuh. Ihana olla yksin kotona, on suklaata ja kaikkea. Mutta vituttaa ku pitäs tehäkki jotai eikä voi vaa istua ulkona ihanassa ilmassa '3'
Ois kirjotettava enkuksi saippuaooppera 8'D se kyllä ihan helposti syntyy, en ny mee vannomaa että kovin hienoa mutta paskaa saippuaoopperaa kyllä varmasti.
Sitte pitäs lukea Kallasta. En löytäny kirjastosta mitää siihen liittyvää ku kattelin vaan niitä dvd:itä >D No.. kyl mä katoin et siel ei ollu sitä.. Iha oikeestikki. Mut joo. Sinin kanssa karattiin enkuntunnilta ja vasta myöhemmin saatii sit koululla kuulla että ei se Hamara sitte ollu pitäny sitä tuntia, että ihan turhaa oikeastaa lähettiin sitä karkuun mutta onpahan ulkoiltu ja hankittu suklaata.
Ja hmm. Portfoliot ois tietysti myös. Kuviksen portfolioon leikkelin viimetunnilla sivut niin pitäs niille nyt päivittää tähän astiset tekemiset ja vastoinkäymiset, suunnitelmienmuutokset sun muut.
Opon portfolio kaipaa vielä ansioluetteloa, havainnointia ja sitte pitää haastatella vielä jotakuta, varmaan kuviksenopea kuhan saan sen käsiini. Tunnilla sillä ei oo koskaan aikaa sellaseen ku kaikkia pitää käydä auttamassa. En oletakaan että joutaisi :'D

Hoilailen 8'D Ihana ku ei oo kukaa kuuntelemassa nii saa huudattaa musiikkeja iha kunnolla. Lallalalaa~ Räyr.

Ja liittymäki vaihtu nii on vara tekstiä taas :'33 Joten tekstatkaa jos jostain kumman syystä mua kaipaisitte, karkaan koneelta nyt huitsin hiiteen että saan jotain aikaseksikki o/
Ei kaikkia jaksanu muokata...>

[Ei aihetta]Torstai 26.03.2009 08:33

Herättiinpä vaihteeksi aika aikaisin. Tuossa viiden aikaan olin jo kastelemassa päätä. Iskä lähti viemään äiskää Oulun lentokentälle, joten tässä ois kivan vapaa aamu. Pääsee jopa vessaanki sillon ku tarvii.

Tänään yhentoista aikaan vaihtuu liittymä. Joten mulle saaki sitte tekstailla ja voin vastailla :'D Soittaa voin vaan veljen puhelimesta jos siihen on tarvetta.

Tässä ois vajaa tunti vielä aikaa. Koira pitää käyttää pikkulenkillä vielä ku veli ei oikein osannu. Käytti kyllä, muttei voinu sen vertaa lenkittää enempää että ois paskatki tullu ulos.
Mitähän muuta. Sain vihdoinki ton yhen kirjepaketin valmiiksi ja aloin miettimään että onkohan mulla muitaki kirjeitä vielä kirjottamatta o.o'' anteessi jos oon hidas.

Eilen illalla päädyin taas siihen tulokseen että jotain pitäs päivällä saada tehtyä :--D Mutta saa nyt nähdä mitä tänään saan aikaseksi. Toivottavasti pirkko ois suopea. Saisin ees pari kuvaa siltä ulos.

...Nukuttaa. Saataiskohan lähtee äikänprojektin piikkiin käymään enkuntunnilla kirjastossa.. Ei yhtään kiinnostas joku Hamaran enkuntunti -___-'

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.03.2009 23:14

.3.