IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 31.07.2009 23:05

Olin Oulus 83 <3 Kiitos ihmiset.

[Ei aihetta]Maanantai 13.07.2009 19:00

Viddu :< Luulin et mult uupu 3 kopiksuu ja ostin kolme kivaa + kitsulle mustan.. Mut nyt tajuanki et mult uupuu viel kaks.

[Ei aihetta]Maanantai 13.07.2009 17:30

Siitäki reissusta jäi puuttumaan paljon. Mutta oli mulla kivaa~

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.06.2009 18:19

Sinne siis~ ♥

Kalajoki

Tule piannn~Perjantai 26.06.2009 18:47

[Ei aihetta]Perjantai 26.06.2009 17:39

Istuttii katolla ja kasteltii koira.

[Ei aihetta]Torstai 18.06.2009 16:17

Käytiin taas yöretkel Katin kanssa. Mentii suoraan Koivumaankautta Lumijärvelle ja mä näin matkalla söpön pikkukuovin istumassa kahden kiven päällä niin että se näytti itekki ensin kiveltä. En viittiny sitte kääntyä enää takas ottamaan kuvaa. Perillä sitten vammattiin laavulla hetki. Totesin että Katin karkit on myös mun karkkeja ja syötiin se pussi aika vilauksessa.
Käytiin pitkospuita pitkin kävelemässä nii pitkälle ku voitiin - eli ei kovin pitkälle ku se oli ihan veden peitossa pitkältä pätkältä.
Ehdittiin nähdä kaukana kaks joutsenta ja lähempää lähti just joku pesue jotai mitälienee vesilintui. Jotai kuvia räpsin tietenki ja öö. Sit mentiin tekeen nuotio. Tai siis mää sitä enemmän siinä värkkäsin ja Kati tökki seurana >D Saatiin se syttymään heti ja kivasti se lämmittiki :3
Ootettii nuotio hiillokselle, kaipailtiin makkaraa, juotiin yks olvi ja lähettiin pois. Käytiin pikkunen lenkki Pyörälän kautta ja tultiin Luohuan suunnalta takas Alpuaan. Sieltä sitte suoraa tietä kotia~ Jotai ihania juoruja musta kuulin mutta nojaa :--D ihan sama.

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.06.2009 17:45

Mitäshän jos vaan nukkusin nää päivät ohi..

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.06.2009 03:43

Kaisa oli täällä tän viikon, tai siis tuli tiistaina ja lähti tänään - tai siis eilen. Lauantaina. Niin. Joo. Nyt on jo sunnuntai. Jaa.
No mutta oli kivaa vaikka oonki tylsä enkä osaa selittää, varsinkaan väsyneenä. Kjkasjsk. Oli ihana ku oli seuraa *3* Ei tunnu kesäloma kuivalta ku saa olla ihmisten kanssa.
Mitään järin ihmeellistä tehty kyllä, mutta katottiin ihan hitosti leffoja, käytiin kahlaamassa Lumijärvellä ja syötiin paketillinen tikrujätskiä Alpuan leikkikentällä. Piirrettiin tuommoi A3 täyteen kaikkea kuten sillon kerran se A4 joka on kai vielä näytilläkin. Ollaan me kai vähän kehitytty 8'D Oli kiva huomata. Ei siitä niin kauan edes ole enkä sinä aikana oo mitään juuri edes tehny >D

Ögögögögö. Tääl on jotenki hiljasta nyt ku ei oo ketään istumassa vieressä ja puhumassa. Kaisa ois saanu olla pidempäänki~ Mut ehkä meen spänkkäämään sitä sitte sen luo joku viikonloppu. Tai muuten vaan Ouluun rälläämään.

Leikkelin viikon alussa etutukan taas, sanoin äiskälle ettei tilaa mulle kampaaja-aikaa niin säästyy nekin rahat. Tuli jotain puhetta synttärilahjastaki niin vetosin siihen että pyörä oli jo tarpeeksi iso lahja, samaten se että pääsen Kalajoelle ja mahdollisesti Hesaanki. Hesan reissu ainaki ois niin kallis, etten kehtaa sen päälle ruinata enää minkään näköistä lahjaa vaikka nuo kuinka haluaisikin jotain ostaa. Kopiksuista kai puhuttiin jotain että äiskä ois ollu valmis niitä mulle hommaamaan tai jotain muuta mitä ns. tarvitsen.
Mä tarvin... vähän muuta.

Ihan tarpeeksi rahaa jo syön muutenki. Kulutan ihan turhaan aina ku käyn jossain ja nyt ku kerta muutan Raaheenki niin menee opiskeluun, kämppään ja kaikkeen. Toivottavasti saan sen äiskän serkun huoneen nyt sitten niin ei menis niin suurta vuokraa kuin omaan kämppään menisi. Kattoo sitten ens vuonna jos Iina on vielä samoissa ajatusmaailmoissa, että jos hommattais joku kämppä sen kanssa. Sitten saa jo opintotukeaki. Tyhmää ettei ne anna sitä vielä 16 vuotiaille. Samalla tavalla tän ikäset muuttaa jo omilleen. Vai eikö valtion mielestä olla tarpeeksi isoja? Ihan ku meille tuputettais välivuotta tai jotain.

...Oonko mä kohta jo 16.. Ihan ku mä oisin vasta muutama kuukausi sitte täyttäny 15 ja sanonu etten raaski hommata mopokorttia koska mopo on niin hiton kallis. Missä välissä koulu loppu? Missä välissä se vika päivä koko saakelin yläasteella oli.. Jos multa joku tulis kysymään, että montakos viikkoa sitä on lomalla oltu, mun pitäs sormilla laskea. Ei mulla oo päivistä mitään tietoa. Saati ajasta. Mut se kesässä onki mahtavinta. Saa vaan lojua ja antaa ajan kulua sitä vauhtia kuin se kulkee, vaikka sitä välillä haluaiskin ohjailla. Kesällä voi oikeasti elää hetkiä. Hengähtää ja kerätä rohkeutta lähteä pois. Matkustella.

Pitäs saada piirrettyä jotain kirjeeseen. Maudellekin kai pitäs kirjottaa. Mutta en mä jaksa kesällä pakottaa itteäni yhtään mihinkään. Kuitenkin mä asiat jossain välissä saan tehtyä vaikka kuinka valittaisin ja ynisisinkin. Ajan kanssa.

Hommaan kyllä joskus vielä ittelleni oman kameran. Polaroid ois ihana.. *3* Tahtoisin päästä testaamaan kaikenlaisia. Jotain vanhoja kameroita ja kehittää itse valokuvia. Mitenhän saan Lypessä itteni sujautettua sinne pimiöön... >BD ...Sopimaton hymiö.