IRC-Galleria

Elämä Sucks.Keskiviikko 31.10.2007 18:28

Vahvasti.

Tästä päivästä alkaen kyylään ihmisiä lasin läpi. Itsetunto paskoo vielä pahemmin kuin ennen mutta eihän sillä muille olekaan merkitystä. Eipä vaan tee mieli kamalasti omaa pärstäänsä peilistä kyylätä, muutenkin jo tarpeeksi kamala.

Huomenna olisi uinti, eikä äiskä anna mun jäädä sieltä pois. Kaveritkin on vissiin jäämässä pois niin yksin joudun sielä pulikoimaan. Ottaa niin pirusti koko viikko päähän.

Läksyjä en oo jaksanu tehä, lupasin pitää hyvät numerot yllä, mutta en taida kyetä siihen. Tsemppaan sitte ysillä. Nyt tekis mieli mennä hihhuloimaan pihalle niin että vilustun loppuviikoksi.

Huominen ärsyttää, kaikki töllää ja kuulen sata kertaa: "Hei sullon lasit.". Huudan varmasti vielä jollekkin. Jerelle jo murisin.. Rasittava kun tunkee nokan eteen: "Noi sopii sulle."

Mutta paljopa teitäki panettaa. Kunhan nurisen ja te saatte nauraa.

No juu.Perjantai 26.10.2007 19:59

Tulipa taas todistettua hyvät selityksen taidot ja se, etten oo päivistä selvillä.
Oli tarkoitus mennä Ouluun 27. päivä, eli huomenna. Mutta olinkin ilmottanu kaikille että vasta ens viikolla (en ollu puhunu päivistä mitään, vaikka kokoajan tiesin että 27. päivä oisin Ouluun menossa). Nyt sitten kukaan ei pääse ja minä saan jäädä kotiin ja odottaa seuraavaan kuuhun. No juu, oma moka. Eikä kaveritkaan ois muutenkaan tällä viikolla päässy.
Ei voi mitää.

Hai.Keskiviikko 10.10.2007 20:51

Ihehe. Kävin silmälääkärissä tänään, tunkivat jotain tippoja ja nyt mun pupillit on valtavan suuret. Jopa PILVET häikäsevät jos ovat valkeita X'D En nää lähelle kunnolla ja näyttöä kyylään metrin päästä. Kirjaimia etsitään muistin varassa (mikä ei kyllä ole enään vaikeaa X'D Kun yleensäkään ei näppäriin kirjottaessa kato).
Vähän hassu olo, nyt tiiän miltä mummoista tuntuu X'DD Taidan kohta häipyä koneen äärestä, ei oikein innosta tämä tihrustaminen..

Näin hommataan huuliläväri, osa 2.Perjantai 05.10.2007 21:24

"Äiskäää~ Saanko mä huulilävärin jos mä haravoin koko pihan?"
"Et. Mut saat sä silti haravoia."
"Noyhy."

6.10 Jatkan seuraavana päivänä.

Näin unta yöllä.. Siinä kysyin äiskältä saanko hommata lävärin ja äiskä vain tokaisi että: "No mitä siinä kyselet. Oisit hommannu vaan etkä kyselly, piilottanu sen meiltä ja sitten kertonu joskus vuoden päästä niin kukaan ei ois vihane."

Aamulla taas ollaan WTF.

GAZETTOO~ Miumau, Marpalta.Tiistai 02.10.2007 21:13

Ruki:
[ ] tykkään kouria eräitä tiettyjä ystäviäni
[ ] pidän hatuista ja pipoista
[ ] ja jättikokoisista aurinkolaseista
[ ] harrastan shoppailua
[ ] käytän samaa partavettä/hajustetta kuin ystäväni
[ ] halusin pienenä olla palomies
0/6

Aoi:
[x] monet pitävät minua lapsellisena
[ ] vaikka olen vanhin :(
[ ] minulla on huulilävistys
[ ] pidän moottoripyöristä
[ ] haba miehen tiellä pitää
[ ] uskon itseeni
1/6

Uruha:
[ ] ainoa asia, minkä ihmiset minussa näkevät, on reiteni
[ ] ... mutta ei se mitään, pidän niiden esittelemisestä
[ ] olen huomattavan naisellinen
[ ] jopa naisellisempi kuin suurin osa faneistani, jotka ovat naisia
[x] pidän jääkarhuista
[ ] putosin kerran lavalta, mutta ei se mitään, koska näytin hyvältä
1/6

Reita:
[x] RING RING RING RING RING RING RING Banana phone!
[ ] olen macho, jolla on iso ego
[ ] pidän hymykuoppaisten rumpalien kiusaamisesta
[x] vaikka oikeasti pidän enemmän siitä, kun hymykuoppaiset rumpalit hymyilevät
[Öhee X''D] ja siitä, kun nimeltämainitsemattomat pikkumiehet kourivat minua
[] rikoin kerran bassonkielen ja egoni kärsi :(
2/6

Kai:
[x] unohdan puolet kaikista asioista
[ ] mutta ei se mitään, koska olen niin käsittämättömän suloinen
[x] pidän hymyilemisestä
[x REITAA] ja machoilevista basisteista~ ^----^
[ ] voi ei, sanoinko minä tuon ääneen? O.O
[ ] olen ihan oikeasti katu-uskottava
3/6

Hei olen kai Kai.

Päivvä Kaijjan kanssa. Lauantai 29.09.2007 23:54

Aamulla kävin nopsasti suihkussa ja olin varma että ehdin hyvin syödä aamupalaa. Äiskän puhelin soi, ja heidän pitikin olla palaverissaan jo tuntia aikaisemmin, joten lähdettiin heti ja minä nopeasti Kaijan kanssa sopimaan pääseekö se sitten kaupungille.

Päädyimme siihen ratkaisuun, että lähdemme yhdessä zeppeliinistä bussilla kaupungille. Kaija sai uudet linssit laseihinsa ja minä vain kuolasin wnb teinihuiveja ja yhtä kivaa paitaa, joita en kuitenkaan sitten ostanut...

Bussimatkalla naureskeltiin jotain lapsuudenmuistoja, eskarilta ja ryhmis/hoito ajoilta. Oli kivaa.

Sitten kaupungilla kierreltiin, missäkähän me käytiin ensin, vissiin Anttilassa kun haettiin Foon levyt <3 Kuuntelen sitä nyt ihan onnessani.
Sitten siellä oli semmoisia ihania ilmapalloja! Heliumeita, pakkohan meidän oli saada omat. Kaksi sinistä palloa ensin. Ne käsissä hilluttiin siellä.
Käytiin sitten syömässä ja siinä mäkkärin standissa oli kiinni yksi pallo, otettiin se mukaan. Euron juustohampparit pisteltiin poskeen ja Kaijja tyhjensi yhden heliumipalloista keuhkoihinsa ja oli hauskaa, ihmiset katto vähän huvittuneina mutta ei se haitannut XD
Käytiin myös fantsussa ja minä ostin Lovelessini, nro 6 <3 Löve. Tahtoo päästä lukemaan sen, mutta pakko vääntäytyä tämän tekstin jälkeen fyssankirjan ääreen.
Käytiin suomalaisessakin ja Kaija osti kirjepaperia ja minä, ihme ja kumma, kynän, semmoinen correction pen, jolla saan nyt peittää kaikki virheeni :3
Kierreltiin vähän kaikkialla ja haettiin sen yhden pallon tilalle keltainen stokkapallo. Istuskeltiin penkillä ja kyylättiin ihmisiä, laskettiin 50 ilmapalloa ja lähdettiin kävelemään.
Sitten yhdessä välissä istuskeltiin pallerolla ja katsoin että kun ohi meni kaksi tyttöä että toinen oli Mira, törmättiin sitten uudestaan siihen kun käytiin toisen kerran syömässä mäkkärissä euron juustohampparit. Se tuli porisemaan jotain ja taas Kaija tyhjensi yhden sinisistä palloista.

Sitten loppuaika kun ei enään jaksettu istuskellakaan pihalla, niin mentiin Haloselle lasten leikkipaikalle, mikä lieneekään, istuskelemaan sen pöydän ääreen ja leikkimään leegoilla ja lukemaan niitä kirjoja. Siellä oli vain yksi säkkituoli : <<
Syötiin minun ostamiani Pollyja.

Aiemmin minä ostin meille myös sitruuna-lime juissipurkin kun Kaijalla ei ollut rahaa kuin euro sillon. Syötiin jätskitkin.

Huomenna joudun tekemään töitä tämän päivän eteen, sain nimittäin aika kivasti rahaa.. joista ei enään ole jäljellä kuin 5 e XD Joudun haravoimaan vielä tuon lopun takapihan ja toisen päädyn sekä etupihan, vaikka osa joutuu odottamaan siihen, että lehdet varisee puista. No juuh, huomenna tuskin saisin konetta edes avata. Fyssan kokeisiin vähän pakko lukea ja sitten pitäisi saada nuo Katilta lainatut mangatkin vihdoin luettua kun maanantaina ne palautan vihdoin ja viimein. Eh ^^''

Tämä teille katsottavaksi taas:
http://www.youtube.com/watch?v=s55b1WlIIeo

Näin hommataan huuliläväri, osa 1.Torstai 27.09.2007 01:38

Koska äidithän tunnetusti kieltävät lävisykset, jos ne alkavat levitä korvista muuhunkin vartaloon, joten jospa selittäisimme näin. (Kaikki syntyi kun minä selitin Marpalle. XD Tottakai.)

"Äiti mä hommaan huulilävärin etkä sä voi tukkii sitä reikää enää sen jälkee. Jos mä en saa ottaa sitä nii saat piilottaa kaikki meijän neulat!!!!"
...
"Tai muuten mä en enää puhu sulle ja karkaan kotoo etkä sä nää mua enää ku jään auton alle."
...
"Ja sit se ajaja ku oli joku homo nii se hautaa mut johonki korpee ja mä kuolin onnellisena ku mul oli huuliläväri."

Tulos: Äiti ei suostu.

No, ehkä ensikerralla.

"Sitku mä täytän kuustoista nii mä otan huulilävärin, äiti."

Plärtsis.Sunnuntai 23.09.2007 18:42

Hahha. Voisin piristyä mutten jaksa. En myöskään jaksaisi lukea historian tai fysiikan kokeisiin, enkä jaksaisi tehdä läksyjä tai värkätä helmitöitä messuja varten (Me nipot tehdään helmiliskoja, jotta messujen tulot vastaisivat viimevuoden tuloja ja luokka pääsisi ysillä luokkaretkelle.. -_-').

En jaksa edes piirtää, mikä taas masentaa erityisesti ja sulattaa aivoista inspiraation rippeetkin pois. Kirjoittaa kyllä voisin, siksihän mä tässä jauhankin paskaa. Kukaan kun ei ropeenkaan kirjusta. Marppa elää terveellisesti ja meni pihalle, Kaijalla on kai jotain juttuja jossain ja Kaisalla on vieraita. Huoh.

Ulkona on kieltämättä aika nätti ilma, mutta arvatkaa kuka ei saanut ketään irl-kaveria lähtemään minnekään. Kaikki joko asuu niin kaukana tai sitten lukee kokeisiin eikä ehdi hetkeksi leikkimään.
Veljestä ei oo kaveriksi, eikä pehmolelujen kanssa voi käydä kunnon keskustelua. Kamera on rikki, joten ei voi lohduttautua napsimalla valokuviakaan. Meen kohta haravoimaan lehtiä puista tai jotain muuta yhtä hauskaa. Heihei *ruutulapasvilkutus*.

.. 15:59

Tulin takaisin. Seisoin keskellä puitua peltoa ja nakkelin koiralle frisbeetä. Sitten nakkelin marjoja ilmaan ja nappasin ne suulla kiinni. Siinä välissä ravasin koiran kanssa pellon päästä metsän reunaan ja takaisin ihan silkasta huvista, heiluttelin samalla käsiäni hyvin leijamaisesti ja tajusin vasta jälkeenpäin että naapurissa oli tyyppejä pihalla.. No, ihan sama, lapsi on terve kun se leikkii ja huutaa.

Nyt Kaisa ilmestyi ^____^ Jospa tämä päivä vielä piristyisi, kohta saan ruokaakin.
Kaijjakin tuli ^____^ Yatta, hän kirkastaa harmaan päiväni :3

Noku Kaija käski :<Torstai 20.09.2007 20:08

Mitä mää taas kirjotan, kun en keksi piirrettävääkään. Ja nyt on taas vaihteeksi loppunut kirjoitusinto ja taas alkoi tehdä mieli piirtää.. Kök.

Mun pitäisi kuulemma skannata yksi väritetty.. Mutta en taida tietää missä se on ja missä kunnossa ja kuinka kamala X'D ehe ehe.

Kaijapa tulee asumaan tänne taas ~ Tavarat voit laittaa tuohon oikeaan yläkulmaan, josta ne tipahtaa tohon alakulmaan ^___^ Turvallisesti.
Hmm. Ei? XD Ihan vapaasti, mutta älä houkuttele jammuja tänne X'D Tai annan niille turpiin.
Joo, uke antaa jammuille selkään \,,/
Tossa on sulle oma sänky ^__^ *Nostaa Kaijan sängylle ja peittelee sen.*


Tiedättekö mitä.. Haluan ruutuseinän.. Ja ruutupäiväpeitteen. Olen ruutu.

Luv.Perjantai 14.09.2007 21:56"Olet aivan yhtä ihana noilla hampailla ja suorilla. " -Kaisa <3
"Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih" -Kaijallekin syrän <3

Kerroin heille ihanista hampaistani, mutta hymyilin taas ^___^