IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

Uusia eläimiäPerjantai 28.09.2007 15:03

Kello on ykstoista nolla viis. Aika harvoin meikää sa ennen puolta päivää ylös ilman herätyskelloa. No, en saanu nukuttua enää, kun tänään meille tulee uusia eläimiä.
kaks 2,5v. marsua. Oon ihan innoissani. Mulla on aikasemmin ollu 3 marsua. Siitä on kyllä jo aikaa.
Jussi (edesmennyt hamsterimme) oli kyllä rakastettavan suloinen, mutta en ole koskaan innostunut noista pikkutyypeistä, paitsi sillon ku ne on meillä. :) Lyön vaikka vetoa, että minkä tahansa eläimen meille tuo niin lopulta kuitenki kiinnyn siihen. Hamsterit on vaan niin pieniä. Kun ottaa syliin sellasen niin tuntuu et se murskaantuu pelkästä kosketuksesta. Hiiriä, rottia tai gerbiileitä ei meille tuoda. Mutta hamsterit, marsut, kanit ja sitä isommat eläimet on meille tervetulleita. (Harmi kun ei oo takapihaa. Vois laittaa hevosen ja pari lammasta sinne.) :)
Vähän jännittää millasia ne uudet kaverit on. Aikasemmin mul on ollu pitkä karvasia marsuja. Oli Sheltiemarsu, Perun marsu ja sen yhden vierailijan rotua mä en kertakaikkiaan muista. Pitääkin käydä Googlesta tsekkaan. KVG. ;)
Ne marsut, jotka tänään tulee on veljeksiä ja niillä on sellaiset nimet etten voi niitä ääneen lausua, koska mun eläimillä ei todellakaan koskaan voi olla sellasia nimiä (olen siis syvästi järkyttynyt). Vaikka eihän nimi miestä pahenna. :) Täytyy ehkä keksiä jotain. Kai niiden kutsumanimet voi vaihtaa vaikka saman alkusiksi. Tänäänhän sen sitten näkee, millasia vekkuleita sieltä tulee. :)

Murheen päiväTiistai 25.09.2007 03:24

Jussi (siis hamsteri), jonka adoptoimme kämppikseni kanssa viime talvena hyvältä ystävältäni, kuoli tänä aamuna. Se oli reilu kolme vuotias ja sunnuntai-iltana vielä täysin terveen näköinen. Nyt se on pois eikä kotona odota mitään, mistä pitäisi huolehtia. Se kuoli ruokakuppiinsa eli tod.näk. melko onnellisissa merkeissä ilman suurempia tuskia. Minuutin hiljaisuus Jussin kunniaksi.
« Uudemmat - Vanhemmat »