IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Elsa rulez (once again!)Maanantai 26.11.2007 01:44

Ihan pakko nopeasti hehkuttaa että Elsa ja Meiju ottivat pari kierrosta laukkaa molempiin suuntiin! Hienosti nousi vaikka en muista koska tammalla olisi askellajia harrastettu selästäkäsin viimeksi :)

Hokit pitivät niin hienosti että jäisestä kökkärekentästä huolimatta tamma liikkui rennommin ja rytmikkäämmin kuin aikoihin. Oikeassa kierroksessa se on vielä aivan tavattoman jäykkä, mutta tekee töitä ja yrittää parhaansa 100% ajasta. Länkkärihommat ja matala muoto sopivat muutenkin erinomaisesti Elsan rakenteelle ja Meiju lämmittelee sen maastakäsin joka kerta ennen varsinaista työskentelyä. Tamma on oikein esimerkillinen oppilas.

Mutta ne laukat! Ooh! Kovaahan siinä mentiin ja mä en meinannut uskaltaa katsoa, mutta kun Vermo-vaihde antoi myöten niin jo askel nousi ja laukka pysyi ihailtavan hyvin yllä. Toisessa kierroksessa ei enää vaadittukaan montaa raviaskelta ja oltiin laukalla. Siitä tulee vielä hyvä - ellei paras!

Roki seisoi polleana emän vieressä käytävällä ja siinä harjattiin ja ja tehtiin jalkojen nostoon harjoittavia juttuja. Meiju taluttakoon varsaansa tästä lähtien itse ;) Saavat totutella nyt toisiinsa vielä lisää. Onhan tämä pikkuori kuitenkin älyttömän helppo ja fiksu tapaus, siitä on helppo aloittaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.