IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Mission 2 : CompleteTiistai 27.11.2007 16:32

Varsat on uusintarokotettu (vuoden päästä seuraava tehoste). Selvittiin hengissä vaikka Julius olikin ulkona TODELLA vihainen. Sisääntulon jälkeenkin hän huusi ja huusi, valui lattialle, paiskasi banaanit kädestää. Mikään halittelu tai lelut eivät saaneet häntä rauhoittumaan.
Katsoin parhaaksi pistää pojan nukkumaan ja sillä tiellä on edelleen.

Nyt on yksi stressi taas vähemmän. Seuraavaksi odotetaan tunnistajaa ja venytetään penniä.. ostin uudelle vauvalle ensimmäisen tarvikkeen.. Minimundus merinovillafleecehaalarin. Huhtikuussa on todennäköisesti niin kylmä vielä että kotiutumisvaatteiden kannattaa olla lämpöiset.
Tuo oli vielä tarjouksessakin.. olin katsellut Ruskovillan vaatteita, mutta tämä oli pari kymppiä halvempi. Ymmärtääkseni samaa maailman ihaninta materiaalia kuin rakkaat rinnanlämmittimeni joita ilman olisin ollut vuosi sitten aivan neuvoton.

Varsat muuten rokotettiin molemmat ihan tarhassa, eikä kumpikaan huomannut mitään... Rokikin piikitettiin ilman emän henkistä tukea ja sehän olisi vaan tullut minun ja eläinlääkärin mukaan kun olimme lähdössä tarhasta. Elsa luumuili jossain nurkantakana pettyneenä kun emme olleet sittenkään tuomassa heiniä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.