IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Vappuja vuodesta toiseenMaanantai 01.05.2006 18:03

95 - Eka poikaystäväni ekaa kertaa meillä. Oli hempeetä ja ihanaa. Kuuntelimme Black Sabbathia, joimme simaa ja harrastimme ruumiinkulttuuria.

96 - Rymysimme aattona Tinon kanssa kaupungilla. Aamusella krapulassa hoitamassa ukin ja mummun Bella-koiraa kunhan ensin kotiuduin yöpaikastani kaupungin toiselta laidalta. Änkesin jonkun tyypin luo nukkumaan ilman aikomustakaan muuhun toimintaan. Aikainen kevät ja todella painostava ilma.

97 - Taisimme Tanelin kanssa pyörähtää kaupungilla. En muista asiaa sen kummemmin, mutta vappusimat juotiin jo pari viikkoa aikaisemmin huonolla menestyksellä. Pahoinvointia oli 4/8 läsnäolijoista. (itse taisin olla parhaimmassa kunnossa?)

98 - Markon kera Hämeenkyrössä... kai?

99 - Tampere. Kävimme autolla katsomassa meininkia Rosendalin rannassa. Eipä kummempaa. Ei muistaakseni otettu alkoholia ja pienen kierroksen jälkeen palailtiin kotoiseen Hervantaan.

00 - Tampereen keskustassa istuttiin koskarissa ja myöhemmin Rusty Angelissa. Lasimurskaa joka puolella. Kiva vappu ja hyvä meininki. En muista ketä kaikkia oli mukana.

01 - Koskipuistossa. Join rähinäviinaa ja tappelin. Oltiin himassa jo iltayhdeksältä. Morkkis oli kauhea ja pari päivää meni angstatessa.

02 - Koskipuisto jälleen kerran. Tämä oli myös mukava vappu! Saaliina olin Donin hattu ja nukuin korsetti päällä kun ei saatu yöllä kotiin kömytessä auki sen solmuja. Jab, Tyrant, Miia ja Juha olivat myös meiningissä. Tosin kaksi viimeistä kotiutui kovin aikaisin.

03 - Laurin kanssa porukoilla Hämeenlinnassa. Juotiin valkkaria ja oksennettiin. Ei ole tullut valkoista nautittua sen jälkeen eikä ole tehnyt mieli.

04 - Kotona, Jesse ja Lassi olivat käymässä. Join ihan liikaa ja olin huonona. Kerrottiin että menemme naimisiin 2 viikon kuluttua ja aamulla käytiin syömässä. Ei meinannut mennä sapuska alas. En tiedä miten olen hengissä vielä tänäkin päivänä.

05 - Grillasimme muistaakseni kotona. Hevoset ekaa kertaa laitumella. Ihana aikainen kesä, mutta itse vappu ei paljon poikennut normaaliviikonlopusta.

06 - Solstrandissa grillaamassa ja saunomassa. Kotona ennen puoltayötä hevosia ruokkimassa. Join puoli lasia shamppanjaa ja meininki oli väsynyt jo ennenkuin lähdettiin. Lassin ja Marikan lisäksi käymässä Matti joka oli jostain syystä huonovointinen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.