IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Mission 3 : CompleteTorstai 29.11.2007 00:39

Sain soitettua viimein Suville Amatsonin asioista :)
Tunnistaja olisi tulossa ennen joulua ja sen jälkeen ruvetaan järjestämään varsalle kuljetusta Raumalta tänne etelämmäksi. Täytyy koittaa saada se johonkin ravireissaajien kyytiin tms, koska menee vähän hankalaksi lähteä hakemaan. On kuitenkin koko päivän reissu, en pysty tekemään sitä jo ihan turvallisuussyistä yksin ja Julius ei varmasti viihdy penkissä kokoaikaa...
Mutta tämä on sitten varmaan vuodenvaihteen asioita enempikin. Katsellaan sitten. Varsa kuitenkin kuulostaisi olevan hyvällä mallilla kaikin puolin. Aasinristi ja siima kuulemma näkyy edelleen. On tummahko ruunikko mutta kyljistä ikäänkuin kulottunut... jännä nähdä sitten kun on niin vaikea kuvitella tuo väri!

Piti tänään hakea kuivikkeita mutta Lauri tuli kotiin töistä vasta aika myöhään (ei päässyt aamulla ylös sängystä) ja sillä oli pää niin kipeä että jouduin käymään kaupassakin yksin.
Great... olen aivan rätti juoksemisesta ja pojan tämänpäiväisistä kiukkukohtauksista.
En tiedä kuuluuko se ikään vai onko takahampaita puhkeamassa, mutta pari veltoksiheittäytymis+huutosessiota jotka näyttivät tulevan aivan tyhjästä.
Äitinä olemisen haasteita... ja rusinatkin on loppu ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys