IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Mission 5 : Complete, Mission 6 : CompleteMaanantai 03.12.2007 17:10

Ihan ekaksi: ONNEA MEIJU JA ROKI!
Meiju siksi että sillä on tänään synttärit, Roki siksi että se sai viivakoodin tänään. Ja molemmat siksi että yhteiset omistajanvaihdospaperit lähtivät Hippokselle.

Lauantaina haimme turvapaalin tönöttämään pihalle. Vähän aikaa sain taistella verkon kanssa, mutta hyvältä vaikuttaa. Paali sattui sopivasti peräkärryyn ja tulevaisuutta ajatellen mahtuu toinenkin. Annoimme lisäksi Marinkan kanssa kaikille hepoille tupla-Strongidin.

Tänään sitten tuli Hannu Rantala tunnistamaan varsat. Giittasta tuli ruunikonkimo kuten pitikin ja Roki kuulemma tulee väriltään todennäköisesti syvemmän punaiseksi kuin Elsa. Elsa nyt onkin niin perus Suikkupunainen että ei voi erehtyä suvusta ;)
Varsat käyttäytyivät hienosti ja sirutuskin onnistui pienin ponnisteluin. Roki pysyi hienosti hanskassa.

Nyt näyttäisi siltä että mulla ei ole enää pahemmin stressinaiheita. Joulu saa tulla :)
Lahja-asiatkin ovat hyvällä mallilla, ainoastaan pientä viilaamista on, mutta ei mitään fataalia. Tosin kotihoidontuki onkin melkein käytetty jo - ostin Jullelle talvihaalarin ja maksoin itseni kipeäksi. Se on kyllä Lassie Tec, eli kohtuullisen laadukas ja menee sitten tulevaisuudessa seuraavallekin muksulle. Kun nyt vaan tulisi sellaiset kelit että lasta voisi tuolla ulkona pitää vapaana. Ei oikein viitsi märälle liukkaalle jäätikölle pistää kaatuilemaan. Viikonlopun ihana talvikeli on nyt taas vain muisto...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.