IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Kalenterin uusi sivuMaanantai 08.05.2006 11:24

Kuinka viikko voi kulua niin nopeasti?
Perjantai tuli taas eteen hetkessä ja tajusin että en ole kerinnyt pitää ihmisiin yhteyksiä tälläkään kertaa. Paria kaveriakin pitäisi treffata, mutta jotenkin se aika vaan katoaa kuin mustaan aukkoon - ja viime viikolla en sivuakaan tekstiä saanut kirjoitettua.

Saas nähdä tuleeko tämä viikko olemaan samanlainen... Ensinnä menee tämä päivä toipuessa viikonlopusta ja tämän aamun onnenpöhnästä (Laurikin lähti harvinaisen hyväntuulisenä töihin ;) ja ajattelin myös vähintään oikolukea Essin laittaman tekstin. Huomenna on sitten Hetan kuljettelua ja keskiviikkona pitäisi mennä Jorviin tutustumaan paikkoihin. Odottelen myös äitiyspakkauksen saapumista tällä viikolla ja sitten noita vaatteita pitäisi pestä/värjäillä/koristella jotenkin. Kelan nettipalvelussa näkyikin jo eka äippärahan maksupäivä ja se on 16.6. Paperit tulevat postissa varmaan tänään.

Lisäksi pitäisi kirjoittaa, ehkä hiukan siivoilla ja rakennella aitoja. Jos Elsa pääsee tiistaina oriasemalle (riippuu siitä onko Heta "valmis") niin laitan hevosia tuonne pikkuaitaukseen totuttelemaan vihreälle. Elsa on liian utelias kokeilemaan sähköä joten sitä ei oikein voi sinne pistää mutta Hemu ja etenkin Matleena pärjäävät mainiosti.

Saumaustyöt ovat päässeet hienosti alkuun ja eilen oli suuri päivä kun Lauri laittoi kylpyhuoneen sekoittajan *pysyvästi* paikoilleen :)
Remonttiin saadaan ehkä ensi sunnuntaina pieni tauko, kun lähdemme 2v hääpäivän kunniaksi syömään. Niinkö pitkä aika siitä jo on kun viimeksi riideltiin kunnolla ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.