IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

NeuvolakuulumisiaTiistai 18.12.2007 14:31

Juliuksen kehitys on iänmukaista sekä osaamistasoltaan että fyysisesti.
Pituuskäyrä on pikkuisen keskitason alla, mikä kuulemma johtuu todennäköisesti ihan siitä että minä ja Lauri ei olla kovin pitkiä. Painoltaan poika on myös pikkuisen keskikäyrän alapuolella mikä taas on nykyään positiivista koska lasten keskipaino on noussut...
Eli nuo on keskiarvoja, ei ihannearvoja. Käyrät kulkivat tasaisesti - allergiat eivät siis vaikuta enää tuohon kehitykseen kuten vuosi sitten kun käyrällä oli rajuakin heittelyä välillä.

Itse olin neuvolassa viime viikolla ja hemoglobiini oli laskenut, se oli ainoastaan 120. En kuitenkaan vielä ala syömään rautoja tai muuta vaan pitää ehkä skruudata enemmän ruisleipää, en usko tuon olevan ongelma enkä huonovatsaisena muutenkaan haluaisi ottaa rautaa purkista kun ei viimeksikään tarvinnut. Muuten kaikki kohdillaan ja oma kuntokin on taas parempi kuin tuossa kuukausi-pari takaperin. Ilman kasvanutta vatsaa en varmaan huomaisi olevani raskaana ellei villikko potkisi hurjasti aina välillä. Huomenna viikkojakin on tasan 24, kävin viemässä paperit Kelaan tänään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys