IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Puuh.Keskiviikko 27.02.2008 18:55

Ai mitenniin? Tekemistä?
No, eilen ei ollut, sain silloin laiskotella mielin määrin ;)

Johannalle syntyi pieni tyttö sunnuntaina ja tänään pääsimme Juliuksen kanssa ihailemaan vauvaa samalla kun vein muutaman imetyspaidan lainaan. Ja kyllä se olikin uskomaton! Ne vauvan silmät ovat jotain ihmeellistä, sellaiset mustat aukot joista se kurkistaa. Niihin jää jotenkin kiinni... ja vielä suuremmalla syyllä sitten kun lapsi on oma. Vieläkin Juliuksen synnärikuvia katsellessani ensimmäisenä näen ne silmät....
Ensin poika oli kiinnostunut kaukosäätimistä ja muista, mutta sitten alkoi vauvakin kiinnostaa ja olisi halunnut mennä pussaamaan sitä. Ehkä joku toinen kerta, mutta ei nyt ihan vielä ;)

Tänään tulee tallipaikan katsoja tuossa parin tunnin kuluttua. Oikein mainio keli sattui kun tulee vesisontaa taivaalta ja kaikki paikat on taas rumina ja pehmeinä... mutta pidetään peukkuja että saataisi uusi kiva vuokralainen joka tälläkertaa voisi auttaa hommissa enemmän. Kuulostanko jotenkin taas liian optimistiselta? ;)

Huomenissa ehkä jos ja mahdollisesti Mirkka tulee viimein katsomaan Amatsonia ja Meiju saapuu sitten iltasella jotta saadaan varsat käsiteltyä. Perjantaina on neuvola, käyn esittelemässä Johannalle vähän vaippoja ja illalla haetaan traikku. Lauantaina sitten aamusta Giittaa viemään ja Pimukin on lähtenyt sitten kun tullaan.
Sunnuntain messuihin valmistautuminen jää tietty taas viimetippaan. Parhaiten kuitenkin kamat saa laiteltua paikanpäälle, mutta hinnasto pitäisi väkertää, laskea pohjakassa (ja maksaa velat sinne takaisin...) sekä vähän katsoa mitä meillä ylipäätään täällä on. Onneksi tälläkertaa herätys ei ole niin aikainen kun pitää olla Stadissa vasta klo 11 pintaan. Niin ja se lunttilappu... unohdan varmasti ;) Materiaali- ja kokotietoja minulle ja apulaiselleni. Näillänäkymin meillä on jo ainakin kokonaista kolme asiakasta tulossa ständille ja siitä on hyvä lähteä.

Olemme Kaapelilla Puristamon puolella, joten Valssaamaan ei nyt päästy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.