IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Neuvolassa vol 666Keskiviikko 31.05.2006 16:34

Parin viikon tauon jälkeen menin taas neuvolaan ihmeteltäväksi. Nyt viikkoja on 37+2.

Painoa oli tullut +280g/viikko eli yhteensä koko raskauden aikana tähän mennessä n.8kg. Oikein sopiva määrä. Verenpaine oli kunnossa ja pissatesti puhdas. Hemoglobiinia ei kuulemma edes katsota enää kun oli viimeksi niin korkea.

Poika on edelleen raivotarjonnassa (on ollut rv 30 paikkeilta asti) ja on äärimmäisen epätodennäköistä että siitä enää mihinkään kääntyisi. Sielläkin kaikki tuntui olevan kunnossa ja käppyrä on kaunis. Neuvolantäti huomasi supistuksia mahaa tutkiessaan, joita itse en huomannut. Ilmeisesti ne pienimmät jäävät minulta havainnoimatta mutta tälläiset ovat kuulemma ihan hyvä asia.

Sain ajan ensin viikolla ja toivotuksen että kyllä se saa syntyä jo jos haluaa. Itse olen sitä mieltä että odotellaan nyt ainakin sen verran että saan viikon päästä Matleenan orin luokse ja Hemukin käytettyä ultrassa. Sen jälkeen poika voi minun puolestani tulla vapaasti oman aikataulunsa mukaan, kun ei tämän mahan kanssa aina niin kovin helppoa ole. Eilenkin olin vatsalihakset kipeinä kun tunninverran korjailin aitoja. Ai mitkä lihakset? ;)

Hyviä uutisia tuli myös Lohjalta eilenillalla! Elsa on nyt kiimassa. Moki ultraa sen varmuudeksi kun on tulossa tänään ja nyt odotan jännittyneenä koska päästään astuttamaan.
Meillä hevoset ovat vallan syöneet vihreää pari päivää. Nurmikko on hyvin leikattu ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.