IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Aamusella alkoi action. Olin juuri saanut vaatteet päälleni, kun nuohooja ajoi pihaan 30min etuajassa. Halla ei pysynyt housuissaan vaan riekkui ja nuoli miehen naamaa ja käsiä. Otin koiruuden sitten aamutallille mukaan ja tottakai se lähti juoksemaan naapurin auton perään. Kirosin aika karkeasti alkavan päivän.

Severi oli taas yöllä heittänyt vesiastiansa pitkin karsinaa. Jaloissa vaan lotisi kun haeskelin pimeässä kauraämpäriä käteeni karsinan perältä kärsimätön hevosen puhina niskassa. 10min kuluttua kaikki koput söivät aamuheinää tarhoissaan ja lampsin sisään.

Kesken imuroinnin isä paukkasi Lunan kanssa paikalle ja alkoi taas koirashow. Kaiken hyvän lisäksi Lunaa oli vastassa ovella nuohoojan imuri, joka järkytti kovin. Vartin verran sain kuunnella räyhäämistä, sitten Luna uskoi että kannattaa pysytellä hiljaa viereisen huoneen sohvalla niin Halla jättää sen rauhaan.
Nyt onkin suht hiljainen hetki. Söin aamupalaksi pakastepizzan (terveellistä) ja pitäisi miettiä missä järjestyksessä päiväni käytän.

Kela on pantannut päivärahahakemustani jo yli 2kk. Työkkärin lausunto maksamisesta oli tullut jo syyskuussa ja kaikki tarvittavat paperit olin toimittanut lokakuun alussa. Alkaa olla reikä taskunpohjalla ja pitkä lista erittäin tarpeellisia ellei välttämättömiä ostoksia. Heinärahat olen saanut just säästettyä, mutta kuivikkeita pitäisi saada ja sitten vielä itse syödäkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.