IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Heart full of soulTorstai 22.12.2005 15:19

Päivä lähti käyntiin yhtä kauniina kuin eilinen. Rautiaat kirmasivat varsa kannoillaan heinäkasoille. Eilen pysähdyin niitä katsomaan. Istuin pilkkihaalareissa kottikärryjen päällä. Jos tupakoisin, olisi varmaan vetäissyt sätkän siinä samalla.

Kohta pitäisi lähteä kaupoille. Minulla on tällä viikolla ollut taas jonkinverran pahoinvointia. En tiedä onko henkisellä puolella oma osuutensa. Eilen sain paniikkihäiriön omaisen tunteen kaupassa ja käveltiin äkkiä hyllyt läpi että päästin pois. Kun äiti kuoli, saatoin ottaa tarpeen mukaan rauhoittavaa, mutta Xanoria ei voi raskauden aikana syödä. Nyt täytyy selvitä omin voimin.


Tänään on se päivä että Moonspell kuulostaa hyvältä. Vanha sellainen.
Muistan kun olimme Derwyn kanssa keikalla Lepakossa keväällä 1998 ja siellä soittivat Moonspell ja Therion. Olin todellä järkyttynyt niistä synista, jotka Kuupellillä oli käytössä, eikä sen jälkeen olekkaan tullut yhtään hyvää levyä.
Wolfheart ja Irreligious ovat kovin erilaiset, mutta tykkään kovasti molemmista.

Viime kesältä on hyvät muistot Tampereelta. Olimme ryypänneet kaksi päivää Horzan kämpillä ja luukutimme Mephistoa uudelleen ja uudelleen. Olisi ollut hauska lähteä Messukylän Kirkon pihaan istumaan. En muista oliko keli huono vai nekrottiko muuten, mutta se reissu venyi ja venyi. Joka tapauksessa reissu oli helvetin hauska ja pääsimme vielä hengissä kotiinkin sunnuntaina.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.