IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Edellen niskan päällä!Maanantai 22.12.2008 11:39

Se kurarupi on vähentynyt entisestään vaikka on ollut mahdollisimman paskat kelit :)
Eilen oli kyllä sadeloimi toisella kyljellä ja toisen puolen jalkalenkit paskana, samoin aamulla villaloimessa. En tiedä kutiaako tuo nyt kun ruvet irtoilevat, mutta lisää ei ole tullut. Olen joka päivä harjannut piikkisualla läpi ja aina lähtee vähän lisää töhkää. Uusi sadeloimi olisi kyllä kiva saada, mutta ihan turha toivoa että kukaan antaisi mulle penniäkään joululahjaksi hevosjuttuihin. Tuntuu siltä että kaikki läheiset ei-hevosihmiset ovat kurkkuaan myöten täynnä näitä elukoita ;)

Kun nyt vaan alkaisi päivä pidetä. Eilen oli tarkoitus mennä maastoon, mutta päivällä satoi kaatamalla ja pian tuli pimeä. Illalla menin kentällä jonka pohja on epätasaista liejua. Tazza oli kuin puupökkelö aluksi, vasta viimeisen 5min sain sen ravaamaan rentona ja antautumaan molempiin suuntiin. Muutenkin se kokoajan haaveili ihan jostain muusta ja jatkuvasti piti herätellä.
Lauantaina taas maastossa oli kuin ruutitynnyrin päällä olis istunut. Eipä silti, ei Tazza mitään tee vaikka kuumuisi mutta kun itse ei ole mennyt pitkään aikaan kunnolla niin oli vähän hutera olo liukkailla verkkareilla. Seli seli, oikeesti olen vaan mummoutunut ja arka ratsastaja nykyisin ;)

Huomenna on vielä duunia ja sitten vasta seuraavan kerran sunnuntaina.
Kaaduin tänään perselleni lantalaan kun kottikärryjen kädensijasuojus jäi käteen repiessäni takaperin kuormaa kasan päällä.
Sen kerran kun menen tallivaatteet pesemään niin... :(

Lauantaista saakka on keittiön katossa roikkunut rivi reikäleipiä kuivumassa ja makeat omput ostin myös. Sekä omille että duunin mussukoille <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.