IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Tänään pääsin liikkeelle jo aamusta kun neuvola-aika oli klo 9.00.
Eipä siellä mitään ihmeellistä, vähän tuli närinää kun painoni on pikemminkin laskenut vaikka sen pitäisi nousta. Sydänäänet osattiin tälläkertaa ottaa niin että sieltä jotain kuuluikin ja arvot olivat muutenkin kohdallaan.

Suuntasin johtotähden kohti Kehä III:sta ja palloilin Petikossa kunnes Lauri oli valmis lähtemään syömään. Hyvä tarkoitukseni olisi ollut käydä jossain isommassa kauppakeskuksessa yksin ja ajan kanssa, mutta koska Lauri halusi Myyrmanniin raketteja ostamaan, pyörähdin vain siellä parissa paikassa. Eihän sieltä oikein mitään löytynyt. Kenkäkaupassa tulin taas vain vihaiseksi. Yksi paita lähti mukaan ja söimme intialaista kakkoskerroksen lounaspaikassa. Raketteja sen sijaan tuli pari muovikassillista.

Vein Laurin pois ja ajelin kotiin. Sain sentään Petikon Tarjoustalosta hankittua tallitalikkoon uuden lavan. Kun kaksi vierekkäistä piikkiä on katki, on vanhaa ihan turha käyttää enää. Tulee vain vihaiseksi. Täytyy vaihdella uusi tilalle kun kerkiää. Oli taas varmaan vuoden paras investointi!

Eilen olin Heinäsissä. Alkaa työ jo tuntua. Tänään on ollut alakroppa, mm. jalat kipeät hierontatyöstä. Kuukauden aikana vielä muutama keikka ja se on siinä sitten.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.