IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 03.01.2009 15:07

Jos tää heinähissi meni nyt lopullisesti epäkuntoon niin perheen isäntä jyrähtää varmaan perkeleitä enkä mä saa hevosta enää ikinä.
Onneksi se ei voi kieltää poneja ;)

Soittelisi se Pentti Koo nyt kun piti viimeistään tänään tulla ihmettelemään röntgeninsä kanssa, mutta eipä ole sedästä kuulunut. Tamma ei ole lainkaan sen parempi, lepuuttaa taas takasta kun kipulääkkeen teho on lakannut. Käärin sen loimiin ja tuuppasin tarhaan kun hermoaa sisällä. Siellä se nököttää viimeistä päivää kaverin kanssa - Sampsa lähtee huomenna.

Ratsastus on ihan paska harrastus, heti kun jotain yrittää niin hevoset sairastuu. Ne hevoset taas jolla ei ratsasta, näyttävät pysyvän ihan terveinä.
Olkoonkin että kumpikaan tapaus ei minun kohdallani ole suoranaisesti edes liittynyt ratsastukseen. Severin vei vatsavaivat ja Tazza loukkasi tarhassa.

Paulan kanssa mietittiin asiaa, todennäköisesti tiistaina yksiskeen telonut kun Hannu oli Sampsan kanssa. En huomannut aikaisemmin koska liikkuivat paakkuisella pohjalla muutenkin huonosti ja Tazza kulki vapaana sisään. Ihmettelin kyllä keskiviikkona miksi päiväheinät oli ayömättä ja hevoset seisoivat portilla, mutta laitoin sen ilotulitteiden piikkiin.

Tämmöstä tänään.
Mä oikeasti haluaisin jumalauta hevosen jolla voi ratsastaa. Olisi niin ihana käydä ensi kesänä maastossa. Mulla ei ole ikinä kesällä ollut siihen mahdollisuutta, joko on ollut ihan pieni vauva tai sitten ei vaan sopivaa hevosta. Tazzan tulo heinäkuun lopulla oli lottovoitto, mutta syksy se tuli liian pian.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.