IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Zafir alkaa valmistautua?Lauantai 04.04.2009 16:48

Zafirin olo alkaa olla jo tukala, sen huomaa monesta asiasta.
Lisäksi tuntuu että lämmenneet ilmatkin ahdistavat eikä poni haluaisi tulla illalla sisään enää ollenkaan.
Kun liikkuminen on muuttunut kömpelöksi niin Giitta on nähnyt tilaisuutensa tulleen ja alkanut pompottaa vanhempaansa. Tuntuu ettei Zafir enää viihdy isompien hevosten kanssa vaan haveilee mielummin itsekseen erillään toisista. Tänäaamuna harjasin sen ennen tarhaanvientiä ja poni vaikutti siltä että olisi jäänyt mun kanssa käytävälle seisoskelemaan vaikka koko päiväksi

Leila tuli jo yhdeksän aikaan tänään harrastamaan Keken kanssa ja Zafi oli karannut tarhasta ja seisoskeli omenapuiden alla. Leila vei ponin takaisin, mutta hetken päästä se oli siellä taas.
Laitoimme sen sitten pihattotarhaan jossa tamma ihan tyytyväisenä alkoi syödä ja oleskeli muutenkin kaikessa rauhassa vaikka Giitta karjuikin perään siinä vaiheessa kun Keke lähti harjattavaksi.

Ehkäpä Zafir sittenkin tietää olevansa pienikokoinen ja ison mahansa kanssa tuntee jäävänsä jalkoihin, en tiedä. Jos nyt kuitenkin jonkin aikaa annan sen tarhailla yksin ja mikäli tulee kovasti ikävä muita niin siirretään toisten pariin takaisin. Mutta muistakin tammoista on jo aikaisemmin tullut huomattua että lähestyvä synnytys tekee ne mietteliäiksi ja saattavat haluta olla enemmän rauhassa. Kaverit nyt kuitenkin näköetäisyyden päässä eikä tarvitse väistellä toisia tai juosta perässä kun "isot ponit" ilottelevat välillä. Kyllä Zafi pärjää.

Meillä on ollut hieman ongelmia varsomiskameran valaistuksen kanssa, mutta eiköhän se saada kuntoon.
Lisäksi minulle on nyt tulossa kaikkea superihanaa heppatavaraa (mm. Giittalle ne numeroa suuremmat loimet kun kasvoi ulos vanhoista) kun iskettiin netissä kimppatilaus britteihin. Punnan hinta oli maksuhetkellä 1,06e joten eipä paljon tarvitse itkeskellä kalliuden perään.
Sensijaan kannoin tänään taas Agriin yli satasen vastikkeeksi rehuista. Pellavainen tulee taas kuvioihin kun vaihdan kivennäisen,ei mene mineralit pelkältään alas poniporukassa ;)

Näillänäkymin Deifi muuten haetaan 26. päivä. Anne vähänniinku lupautui jo mulle repsikaksi ja onkin paras lastausapu koska tietää miten olen kopittanut hevosia ennenkin. Deifi osaa kuulemma pokkuroida mutta menee myös kai ihan ok koppiin sitten lopulta. Aika tyypillistä tammaa siis.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.