IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Pitkä pimeä talviKeskiviikko 29.11.2006 18:17

..tai mikä talvi tämä nyt on kun ei taas ole luntakaan vaan sitä saa odotella. Mutaa ja muuta ihanaa kyllä riittää minun ja Annen iloksi - Elsa ja Heta eivät kursaile lainkaan piehtarointia kuraliejussa vaan ovat melkein aina kaulaa myöten harmaina kun niille pitäisi tehdä jotain.

Pisneshommat edistyvät hyvin. Pian on tarvittava alkuvarasto koossa. Toistaiseksi vain taloudelliset seikat ovat esteenä etten ihan kaikkea haikailemaani saa myyntiin mutta lähdetään liikkeelle sillä millä se on mahdollista. Pelottaa vaan kun ei yhtään tiedä miten tavaraa alkaa mennä kaupaksi... Ei uskalla tehdä kauhean suurta omavalmistevarastoa valmiiksi mutta jos niitä meneekin hyvin niin sittenhän sitä ommellaan yötä myöten - no sen parempi!

Julius on tänään viihtynyt ihmeen hyvin lattialla lelujensa parissa. Nukuimme yli klo 11 saakka ja siihen päälle hän on heittänyt vielä 1,5h päiväunetkin. En tiedä vaikuttaako pimeys hänenkin vireystilaansa, itse olen ainakin aivan naatti verrattuna siihen mitä tuossa välissä kun lumet olivat maassa. Päivät idlailen ja odottelen Lauria kotiin, tallityöt jossain vaiheessa, sitten ruokaa, lapsi nukkumaan ja sorvin ääreen. Positiivisin mielin tässä kuitenkin katsellaan tulevaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.