IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Noniin. Täytyypä koota kuitenkin omat systeemit nippuun, koska en itse jaksa olla sellaista pitkävitutteista tyyppiä. Ehkäpä viime viikonlopun muisteleminen saa paremmalle mielelle.

Heti tulee vaan negatiiviset asiat mieleen. Meidän hotellihuone oli nimittäin tosi onneton verrattuna siihen, että sen piti olla Superior-luokan huone.
Olimme viime vuonna samassa hotellissa (Sokos Hotel Presidentti) heinäkuussa ja normaalihuoneemme oli paljon isompi ja siellä oli kylpyamme. Ainoa parempi puoli tässä oli parisänky, muualla ei oikein mahtunut liikkumaan ja vessa oli kuin laivalla ikään suihkukoppeineen. Eipä tuolla tosin mitään aerobickia ollutkaan tarkoitus vetää, mutta pienistä puutteista johtuen kirjoitin kahden sivun palautteen ja ilmoitin että ensi kerralla mennään muualle.

Viikonlopun aikana tuli skruudattua intialaista, texmexiä, suolatikkuja ja viinikumeja (nam!). Shoppailin itselleni äitiysfarkut, pari sopivaa paitaa, joista toinen himoitsemani No Cow -imetyspaita (www.pemmikaani.fi), hiukan kirjallisuutta ja jotain pientä turhaa.
Ja pääsimme vihdoin Kansallismuseoon! Tätä oli suunniteltu kaksi vuotta!
Aarrekammiot olivat tosin kiinni alkuviikosta sattuneen räjähdyksen vuoksi, mutta näkemistä riitti siltä pariksi tunniksi. Olinkin aivan rätti moisen jälkeen ja nukahdin sitten illalla hotellissa kesken elokuvan juotuani puolikkaan siiderin. Senverran voi tiinekin itselleen suoda.

TV:n katselukiintiö on nyt sitten puolelta vuodelta täytetty ja seuraava kuukausi syödään makaronia, mutta kyllä se oli sen arvoista :)
Ties koska pääsemme seuraavan kerran kaksin jonnekin, nytkin oli siinä ja siinä ettei maha rajoittanut jaksamista. Kävimme jopa Black Doorissa, jossa nautin herkullisen kaakaon kermafloatilla!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.