IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Olen ollut laiska.Keskiviikko 23.11.2005 13:18

Ja väsynyt. Maanantaina olin Heinäsissä ja menen sinne taas tänään illasta. Muuten en ole kauheasti viitsinyt laittaa tikkua ristiin minkään seikan takia.

Maanantaina tein vähän jouluostoksia.. voi olisin keksinyt miljoona asiaa jotka olisin halunnut äidille ostaa. Iski taas suru päälle ja illalla istuin kyynellet silmissä takan edessä tuleen tuijotellen. Niitä viimeisiä ja viimeisen jälkeisiä päiviä olen käynyt mielessäni läpi niin monta kertaa. Tietyt asiat saavat taas kyynelkanavat auki. Epätoivon tilalle tuntuu kuitenkin tulevan enemmän jo suru ja kaipaus.

Katsoimme Laurin kerta Harry Potterin maanantaina ja se oli ihan hauska, vaikkakin ihan sikapitkä ja väkivaltainen. Itse olen aina nauttinut selkeistä karikatyyrihahmoista tyyliin "tyhmä lihava poika", "ilkeä ruma pahis", "voittamaton vahva sankari". Jälkimmäisen löytää lähinnä Ramayanasta tai Mahabharatasta, vaikka loppupeleissä Harry Potterkin ärsyttävästi aina voittaa. Onneksi välillä ihan tuurillakin.

Pitäisi lähteä kylille. Vastenmielinen ajatus että joudun kampaamaan tukkani.. enhän ole tehnyt sitä taas sunnuntaina jälkeen. On tässä oloneuvoksena puolensa, vaikka töihinkin olisi kiva mennä. Siihen tosin on todennäköisesti aikaa ennenkuin tartun taas leivänsyrjään ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.